OMG gerçekten canavar gibi. Bununla 30 FPS EBA oynarsın artık.
Dalga geçmeye çok heveslisiniz galiba bilgisayar 5. senesini dolduracak o zamanlar bütçemiz buna el veriyordu. Gta 5 High ayarlarda 48-60 Fps alıyorum. Pek'te bir beklentim yok siz paranızla daha güzel oyunlar oynayın tamam mı? İnsanların bütçesi ile de dalga geçemeye devam edin.@NoobEller 7200U işlemcisi, hatta U serisi tüm işlemciler düşük güç tüketim amaçlı ofis bilgisayarları içindir. Siz gidip o laptop ile "abi 920 emix 8 cigolayt rem ben pubg mobile oynayam" derseniz yapamazsınız.
5. sınıf çocuğu. Daha neyin ne olduğunu bilmiyor. Kendisini leylekler falan getiriyor zanneder sorsan.
Ultra nedir hocam 2 tane açar üstüne 50 tane GTA 5 açar (!)
Dalga geçmeye çok heveslisiniz galiba bilgisayar 5. senesini dolduracak o zamanlar bütçemiz buna el veriyordu. GTA 5 High ayarlarda 48-60 FPS alıyorum. Pek'te bir beklentim yok siz paranızla daha güzel oyunlar oynayın tamam mı? İnsanların bütçesi ile de dalga geçemeye devam edin.
Dalga geçmeye çok heveslisiniz galiba bilgisayar 5. senesini dolduracak o zamanlar bütçemiz buna el veriyordu. GTA 5 High ayarlarda 48-60 FPS alıyorum. Pek'te bir beklentim yok siz paranızla daha güzel oyunlar oynayın tamam mı? İnsanların bütçesi ile de dalga geçemeye devam edin.
Anlatım bozukluğundan beynim yandı.Ben 5.sınıfken ki 7. sınıfım çok güzel bir Ryzen PC topladım babam da turboz alacakti ki ben anlattım ve almadım yani herkes öyle değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.