Kuzenim Turbox almış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Usta ben iade ettir. Ne de olsa kuzenin. Eğer kuzeninin sana yakınsa ve onu seviyorsan bence iade ettirmelerine yardım et.
 
Peki sence benim işlemcim orada belirtilenden daha mı kötü?
Eşit seviyede denebilir, belki biraz daha iyi. Bende de U işlemcili laptop vardı ve bayağı bir kötüydü. Sonuçta bu işlemciler yük altında bile 20 Watt gibi komik bir değerde çalışıyor, siz düşünün. Öte yandan PUBG Mobile'ı bilgisayara entegre edenler Rockstar veya CD Projekt gibi büyük firmalar olmadığı için optimizasyon konusunda her türlü donanıma tam destek sağlayamıyorlar. Ben de HD 7850 ile çoğu yerde ani FPS düşüşü yaşadım oynarken. Şöyle diyeyim, PUBG Mobile Emulator oynarken 60 FPS ile 80 FPS arasında dalgalanırken (Ki ani FPS düşüşlerinde 40 bile oluyordu. Aniden düştüğü için takılma gibi hissediliyordu.) PUBG Lite'da ise 150-200 FPS alıyorum. Kaldı ki bu Gölgeler dışında her şey "Ultra" ayarda iken (Gölgeler en yüksek seviyede iken bir sorun olmuyor fakat nedendir bilmem, gölgeleri de Ultra ayara alınca FPS 25-30 oluyor ve görüntü değişmiyor bile.) PUBG Mobile ise "HD" grafik ayarında idi. Yine de grafikleri düşürüp "Akıcı" ayara almama rağmen FPS drop devam etti. Yani evet bazı cihazlarda optimizasyon sorunu var fakat bence sizin işlemciniz düşük kalıyor olabilir, çünkü dediğim gibi tam yükte ortalama 20 Watt gibi bir değerle çalışıyor U serisi işlemciler. PC işlemcileri bile en az ortalama 60 Watt ile çalışıyor.
 
Eyvah!

En son eniştem tamam deyip bana 2 bin lira bandında bilgisayar ayarlayabilir misin diye sordu tamam dedim 2.el buldum bir tane ama eniştem 2. ele pek yanaşmadı.
TurboX'lar zaten ikinci el! Hem de senin bulacağın herhangi bir parçadan 10 kat daha yıpratılmış.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı