Kuzenim Turbox almış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes kötülemiş ama site yorumlarında "dört dörtlük, her oyunu açıyor" diyorlar. Bence biz anlamıyoruz bu işlerden(!)Eki Görüntüle 735119

Açmasına açar da oynatır mı o önemli, yoksa benim bilgisayarımda ekran kartı yok ama RDR2'nin ana menüsüne kadar giriş yapabiliyorum şimdi oyunu açmış olabilirim ama oynatamaz.
 
Açmasına açar da oynatır mı o önemli, yoksa benim bilgisayarımda ekran kartı yok ama RDR2'nin ana menüsüne kadar giriş yapabiliyorum şimdi oyunu açmış olabilirim ama oynatamaz.

İşte bilgisayar çok iyi siz bilmiyorsunuz açar diyorlar açıyor işte. (!)
 
Vallahi Turbox murbox bilmembende dem almış geçen elimde kalır diye açmadım bile benim Lenovo G50-70 yetiyor bana i3-4005U 8GB RAM 2 GB ekran kartı + yüksek performans modunda kullanıyorum world of warship te 55 FPS'nin altına düşmüyor ve GTA 5'i akıcı bir şekilde oynuyor takılmadan bu bana yeter.
 
Kuzenine sövdüm içimden şu yazının ardından...
 
Hocam bilgisayar patladı mı sağlık durumları herkesin yerinde mi?

Aslında 1 yıl az ama küçük bir indirim olabilir belki. Ben olsam 5 yıl atardım ama neyse :D.
Not: Küfür eden birisi vardı onun hakkında dedim. Onu görenler anlar.
 
Ekran Alıntısı.PNG


Konu 12K görüntülenme almış 🙂
 
Bakın. Ne yazıyor. i7 ve 8 çikolayt RAM. Ekran kartı belli mi? Hayır. SSD belli mi? Hayır. E zaten bu Turbox. Belli ne olacağı. Evet biraz geç oldu ama kusura bakmayın. 8 çikolayt REMiyle otursun.
 
Ama çikolayt RAM hepsini döver😁. Şaka bir yana çocuğun böyle düşünmesine üzüldüm keşke böyle saçma bir yarışma düşüncesine girmeseydi.
 
Beyler kuzenim yaklaşık 3 aydan beri yeni bilgisayar diye ağlıyordu. En son eniştem tamam deyip bana 2 bin lira bandında bilgisayar ayarlayabilir misin diye sordu tamam dedim 2.el buldum bir tane ama eniştem 2. ele pek yanaşmadı, ben de sıfır bulmanız çok zor dedim, kuzenim ben bulurum görürsün dedi. Bugün bu bilgisayarı almışlar bir de bana bak hani bulamazdım 8 GB RAM'i var diye fotoğraf atmış, hemen aradım bu senin bilgisayarından kötü diye eniştem oradan bana bağırıyor bunda Intel i7 8 cigolayt RAM var diye gelince görürsün dedim, sen görürsün dedi ben ne yapayım? Eniştem öyle zengin de değil, biriktir mi diyeyim yoksa ne hali varsa görsün mü?

EBay'a girer 1.nesil i7 ile boş ver ne yaparsa yapsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı