KYK internet kotasını kaldırır mı?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Sonuçta bu kadar hastalık yaşandı ve herkes yurda dönecek. İletişim ihtiyaçları inanılmaz ölçüde artacak. Sizce KYK bunu değerlendirip kota denen saçmalığı bir süreliğine de olsa kaldırır mı? 16 GB sonrası cidden resmen 1990'lı yılların internetine dönüyoruz. Saniyede 30 Kb/s nedir Allah aşkına...

@Serhat.48 KYK Yurt Başvurusu e-devlet üzerinden yapılabiliyor ve il dışındaki öğrencileri kapsıyor. Bırak 70 km.yi aynı ilde olsan dahi KYK Yurdu çıkmaz.

@EkmekArasiHDD Sonuna kadar haklısınız, sanki fiber sunmuş da bi kotası kalmış Allah aşkına nedir bu internet çilemiz. Siz bana şimdi evinde 16 al sana merdiven altı diyorsunuz ben yurdun adresini alıp TurkNet'de ne kadar altyapısı varmış diye sorgulamayı düşünürken. :/

Hastalık ve insanların yurda dönmesiyle iletişim ihtiyacının artmasının ne gibi bir ilgisi var?
%60 yüz yüze ve %40 online olması mesela. En basit örnek bu. Dahasına gerek var mı ?

KYK Yurt Başvurusu e-devlet üzerinden yapılabiliyor ve il dışındakis öğrencileri kapsıyor. Bırak 70 km.yi aynı ilde olsan dahi KYK Yurdu çıkmaz.
Bunu nerden duydunuz? Yeni bir şey mi? Kazandığım okulun bulunduğu şehrin bir ilçesinde yaşıyordum. Gayet de kaldım KYK'da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı