KYK kredisi almak mantıklı mı?

Ailenin durumu varsa ve sana yeteri kadar para yollayabilecekse kredi alma. Boş yere borç dolu bi hayata atılma. Ben almasam ailem yine para yollayacaktı boş yere borç birikmiş oldu. Başvurmayı unutma yine belki burs çıkar

Başvuru yaparsın. Burs çıkarsa zaten sıkıntı olmaz. Geri ödemesi yok. Kredi çıkarsa almazsın. Ben 22 bin liraya imza atmıştım. 36 bin lira geri ödemem var. Burs işi biraz değişik, Ferrarisi olana çıkmıştı bir ara öyle bir şey hatırlıyorum. Gündem olmuştu.

Ailenin durumu varsa ve sana yeteri kadar para yollayabilecekse kredi alma. Boş yere borç dolu bi hayata atılma. Ben almasam ailem yine para yollayacaktı boş yere borç birikmiş oldu. Başvurmayı unutma yine belki burs çıkar
Hocam KYK kredisini almayı durdurabiliyorsunuz. Ve istediğiniz an devam veya tekrar durdurma hakkınız var diye biliyorum. Youtubedaki eğitim kanallarında böyle diyorlardı.

Mezun olunan ya da kredinin kesildiği tarihteki yurt içi fiyat endeksine göre hesaplanıyor geri ödeme. 18000 lira kullandığım krediye 23000 lira geri ödemiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı