KYK vs aile evi

baho58

Decapat
Daha fazla  
Şimdiye kadar hep aile evinde kaldım tabii rahatlığı var ama bir o kadar da baskı hissediyorum üzerimde, ailemden biraz uzaklaşmak için arada birkaç gün dedemlerde kalıyorum iyi geliyor. Şu an karar veremedim. 2 yıllık okumayı düşünüyorum. Üniversiteden sonra da aile evinde çok kalmam zaten. Sizce KYK'ya gitsem mi daha mantıklı yoksa aile evi mi? Yaşım 18.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailen çok toksik bir yapıya sahip değilse ve gideceğin Üniversite evine yakınsa kesinlikle aile evi, öbür türlü KYK derim. Ama KYK'nın zorlukları var fazlasıyla, binbir çeşit insanla yaşıyorsun, odana denk gelecek insan senin rahatlığını zehir de edebilir, sana güzel arkadaş da olabilir.

KYK bence eğer ki üniversite sınavı istediğiniz gibi geçmemişse ve aileniz çok koruyucu ise hayat çekilmez oluyor ha KYK'da ayrı dertler var ortamı vs.

Şimdiye kadar hep aile evinde kaldım tabii rahatlığı var ama bir o kadar da baskı hissediyorum üzerimde, ailemden biraz uzaklaşmak için arada birkaç gün dedemlerde kalıyorum iyi geliyor. Şu an karar veremedim. 2 yıllık okumayı düşünüyorum. Üniversiteden sonra da aile evinde çok kalmam zaten. Sizce KYK'ya gitsem mi daha mantıklı yoksa aile evi mi? Yaşım 18.
Kesinlikle KYK. Hayatı deneyimleme işi gerçekten doğru. Bir de hayatında bir daha ne zaman 4 erkekle aynı odada kalacaksın? Bence son kez oda arkadaşlarınla makaranın dibine vur çünkü bundan sonra hayat izin vermeyecek şen şakrak olmana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı