KYK yurduna Redbox veya Superbox almak

esatdemir

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere KYK'de sadece 16 GB Wi-Fi var ve bu online dersler için veya günlük kullanım için asla yetmiyor.
KYK yurduna bu cihazları alıp çalıştırabilir miyim? Bunu yapmak mantıklı mıdır sizce?

Bildiğiniz üzere KYK'de sadece 16 GB Wi-Fi var ve bu online dersler için veya günlük kullanım için asla yetmiyor.
KYK yurduna bu cihazları alıp çalıştırabilir miyim? Bunu yapmak mantıklı mıdır sizce?
Olabilir hocam. Kaç yıl daha burada kalacaksınız?

Bildiğiniz üzere KYK'de sadece 16 GB Wi-Fi var ve bu Online dersler için veya günlük kullanım için asla yetmiyor.

Redbox veya Superbox alabilirsiniz sorun olmuyacağını tahmin ediyorum, çalıştırabilirsiniz yani.

Olabilir hocam. Kaç yıl daha burada kalacaksınız?

En azından 1 yıl kesin diğer yıl bilemiyorum ama büyük ihtimal devam ederim gibi ev fiyatları çok pahalı.

KYK yurdunda kalan zenginlerdensiniz yapabilirsiniz. Zira dediğiniz paketlerin ücreti normal şartlarda çok pahalı.

Zengin olsam yurtta işim ne zaten aileden gelen para haricinde burs kazandım onunla almayı düşünüyorum zaten yoksa alamazdım.

Normal şartlarda çok pahalı zaten ama şartları normal değil.

Daha güzel tespit görmedim. D

En azından 1 yıl kesin diğer yıl bilemiyorum ama büyük ihtimal devam ederim gibi ev fiyatları çok pahalı.
Anlıyorum hocam. Bulunduğunuz yerde hangisinin 4,5G hızı iyiyse onu alabilirsiniz. Bazen mecbur kalınabilir.

Redbox veya Superbox alabilirsiniz sorun olmuyacağını tahmin ediyorum, çalıştırabilirsiniz yani.

Paketlere baktığımda ücretsiz kurulum diyor ben şimdi şubeye gidip direkt olarak cihazı alamıyor muyum illaki gelmeleri şart ise alamam büyük ihtimal yurda gidebileceklerini sanmıyorum çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı