Olabilir hocam. Kaç yıl daha burada kalacaksınız?Bildiğiniz üzere KYK'de sadece 16 GB Wi-Fi var ve bu online dersler için veya günlük kullanım için asla yetmiyor.
KYK yurduna bu cihazları alıp çalıştırabilir miyim? Bunu yapmak mantıklı mıdır sizce?
Bildiğiniz üzere KYK'de sadece 16 GB Wi-Fi var ve bu Online dersler için veya günlük kullanım için asla yetmiyor.
KYK yurduna bu cihazları alıp çalıştırabilir miyim? Bunu yapmak mantıklı mıdır sizce?
KYK yurdunda kalan zenginlerdensiniz yapabilirsiniz. Zira dediğiniz paketlerin ücreti normal şartlarda çok pahalı.
Olabilir hocam. Kaç yıl daha burada kalacaksınız?
KYK yurdunda kalan zenginlerdensiniz yapabilirsiniz. Zira dediğiniz paketlerin ücreti normal şartlarda çok pahalı.
Normal şartlarda çok pahalı zaten ama şartları normal değil.
Anlıyorum hocam. Bulunduğunuz yerde hangisinin 4,5G hızı iyiyse onu alabilirsiniz. Bazen mecbur kalınabilir.En azından 1 yıl kesin diğer yıl bilemiyorum ama büyük ihtimal devam ederim gibi ev fiyatları çok pahalı.
Redbox veya Superbox alabilirsiniz sorun olmuyacağını tahmin ediyorum, çalıştırabilirsiniz yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.