KZ S1D TWS kullanıcı incelemesi

Kardeşiminkini kullandım. BT kulaklık kullanmaya alışık olmadığımdan mıdır bilemem ama ses kalitesi çok kötü geldi bana. Baseus H08 kullanıyorum. O bile çok daha üst seviyede geldi. Dokunmatik kısmı çok geç tepki veriyor. Ama bu kullandığım ilk BT kulaklıktı. İlk tecrübem olduğu için diğerleriyle kıyaslayamadım. Bu arada cihazım BT 5.0 destekli.

Hocam kulaklığınız daha pahalı ve kablolu ses kalitesi daha iyi olması çok normal.

Dostum incelemen cok iyi olmus. Yakin zamanda tws kulaklik almaya karar verdim ancak hangi modeli alacagima emin olamadim. Aklimda kz s1d, xiaoimi earbuds ve haylou gt1 plus var . Üç tws ninde biliyorsun ki kendine has ozellikleri var . Earbuds ve s1d nin son seviyesi empedansina bagli olarak daha fazla bir desibel sunuyor gt1plusa göre. Gt1 plusta ise qualcomm cip var aptx destegi vs var ve tasarim olarak earbudsla birlikte s1d ye gore cok daha estetik ve hafif. Gönlüm kz s1dden yana ancak her ne kadar olumlu yorumu olsada sorun yasayan insanlarida görünce, Xiaomi ve haylou gibi daha büyük firmalarin verdigi guveni kzde bulamiyorum lutfen yardimici olur musun objektif bir sekilde

Merhaba bende aynı ürünü kullanıyorumda sendede kulaklıklar tam şarj oluyoe mu bende kutu içerisinde ne kadar kalırsa kalsın kırmızı yanıyor ve telefondan konteol ettiğimde ise %90 gösteriyoe şarjını sendede böyle mi? Ve ayriyeten Type-C girişi olmasıyla hızlı şaej kullanmalı mıyım sen nasıl şarj ediyorsun ben 1W 5A adaptörle şarj ediyorumda sen nasıl ediyorsun.

KZ S1D'yi almak istiyorum. Ama çok nadir internetten alışveriş yaparım. Yani bozuk gelmesi gibi bir durumda ne yapacağım? Kutuyu açınca iade de almıyorlar galiba. Bir de olumsuz yorumları görünce kulaklığa güvenim azalıyor. Gerçekten sorunlu mu sorunsuz mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…