KZ S1D TWS kullanıcı incelemesi

- Dışarıya kesinlikle ses vermiyor. Yanında iş makinesi çalıştırsan en yüksek ses de bana mısın demez.

- Kulağınıza bağlı bir durum. Net cevap veremeyeceğim.

Tek gıcık olduğum, kulaklığın şarjının bitmesine yakın kadının aralıklara "battery low" demesi. Bu arada biraz kullandıktan sonra üst kapak hafif sağ sol yapıyor. Onu da söyleyeyim.

Sağ olsun ben de @Motionless IN White'ın önerisiyle almıştım. İyi ki almışım.

Bol bol terliyorum, ancak hiç düşme sorunu yaşamadım. Dışarıya en yüksek seste bile ses vermiyor. Tere ve suya dayanıklılığı var mı bilmiyorum, lakin terlediğim halde bir sorun yaşamadım. Fiyatına göre hala alınabilecek bir kulaklık, Haylou gibi firmaları bilemeyeceğim ancak KZ firması bu konuda oldukça bilgili ve kalitelidir.
Tek kötü yanı bağlarken, kapatırken ve şarjı biterken kadının yüksek ses ile bildiri vermesi.

@4bdulkadir hayırlı olsun, hala kullanıyorum ve çok memnunum. Hiçbir eksi yönünü görmedim.
Merhaba konu tarihine göre biraz geç yazıyorum ama bir sorun yaşadım belki bilginiz vardır diye sormak istedim. Kulaklık elime bugün ulaştı ve şarj ettim fakat sol kulaklık ışıkları vermesine rağmen çalışmıyor. Bunun hakkında bilginiz var mı?

Hangi tür şarkılar dinliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…