KZ ZSN Pro X almaya değer mi?

lablanca

Decapat
Daha fazla  
Sevgili forumcular, iyi Sosyaller dilerim. Bugün 3 hafta önce aldığım Anker R50i model kulaklıkla tatsız bir vedalaşmamız oldu. Dolayısıyla ben de yeni bir kulaklık arayışına giriştim. Bluetooth kulaklıkların pek bana göre olmadığını fark ettim R50i modelinde. Dolayısıyla kablolu bir kulaklık düşünüyorum. İnternette de aradığım fiyat aralığında kaliteli denebilecek KZ ZSN Pro X modelini buldum. Fikirleriniz nedir, önerir misiniz? Sahip olan arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Sevgili forumcular, iyi Sosyaller dilerim. Bugün 3 hafta önce aldığım Anker R50i model kulaklıkla tatsız bir vedalaşmamız oldu. Dolayısıyla ben de yeni bir kulaklık arayışına giriştim. Bluetooth kulaklıkların pek bana göre olmadığını fark ettim R50i modelinde. Dolayısıyla kablolu bir kulaklık düşünüyorum. İnternette de aradığım fiyat aralığında kaliteli denebilecek KZ ZSN Pro X modelini buldum. Fikirleriniz nedir, önerir misiniz? Sahip olan arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Bütçe nedir?

Bu daha iyi SWAR50 kodu ile 50 TL indirim alabilirsin.

900-1100 civarı hocam.
Moondrop Chu-II IEM al geç kesinlikle.

Gerçekten çok arada kaldım ikinizin de aynı ürünü şüphesiz önermeniz Moondrop'a yönelmemi sağladı.

Moondrop Chu-II IEM al geç kesinlikle.
Hocam ikisi arasında çok kaldım sizce hangisini seçmeliyim? Genelde Türkçe Rap şarkılar dinliyorum. Yani bas ve tiz dengesi benim için çok önemli. Rica ediyorum beni bir aydınlatın da siparişimi vereyim :).

Gerçekten çok arada kaldım ikinizin de aynı ürünü şüphesiz önermeniz Moondrop'a yönelmemi sağladı.

Hocam ikisi arasında çok kaldım sizce hangisini seçmeliyim? Genelde Türkçe rap şarkılar dinliyorum. Yani bas ve tiz dengesi benim için çok önemli. Rica ediyorum beni bir aydınlatın da siparişimi vereyim :).

Chu 2'yi al geç o fiyata daha iyisi yok ve daha iyisi var diyen kimseyi de dinleme.

Hocam ikisi arasında çok kaldım sizce hangisini seçmeliyim? Genelde Türkçe Rap şarkılar dinliyorum. Yani bas ve tiz dengesi benim için çok önemli. Rica ediyorum beni bir aydınlatın da siparişimi vereyim :).
Ayriyeten hocam sporda da kullanacağım. Hafif terliyorum ara sıra bir sorun olur mu? Moondrop'larda.

Bu bütçede daha iyisi yok.

Ayriyeten hocam sporda da kullanacağım. Hafif terliyorum ara sıra bir sorun olur mu? Moondrop'larda.
Rahat ve kulağa tam oturan bir kulaklık. Oyun performansıda başarılı. Al geç.

Bu bütçede daha iyisi yok.

Rahat ve kulağa tam oturan bir kulaklık. Oyun performansıda başarılı. Al geç.
Hocam çok fazla oyunda kullanmayacağım. Müzik konusunda başarılı mı? Dediğim gibi bas ve tiz dengesi çok önemli. Oyundan çok müzik konusunda tatmin etmesi önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı