KZ zsx Terminator ve KZ AM01 alınır mı?

ItsWisehan

Decapat
Daha çok bass odaklı olması için KZ ZS10 Pro X yerine zsx modelini tercih ettim. Kulaklığı günlük olarak da kullanacağım. Telefonum S20FE ve 3.5mm girişi bulunmadığı için dönüştürücü alacağım ve kayıpsız olmasını istemem nedeniyle KZ AM01 modelini tercih ettim. Sizce iyi bir seçim mi? Bu bütçelerde daha iyi IEM ve dönüştürücü kombosu önerisi olan varsa yazabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o dönüştürücünün fiyatı ne öyle. Gerçekten çok pahalı. Hazır Type-c kablolu olanları yok muydu? SOnrasında siz ayrıca gerekirse sadece 3.5mm olan kablodan alırdınız. Ben ZNA modelini almıştım 3.5mm. SOnra Temu'da orijinal KZ Type-c kablosu buldum 160TL + Vergi fiyatıyla. Harika gerçekten. Siz dönüştürücüye neredeyse benim kulaklığım kadar para ödeyeceksiniz. BU üzücü. O nedenle direkt Type-c kablolu bir versiyonunu bulmaya çalışsanız çok iyi olur.

Bu arada aldığım Type-c kablo ile Samsung cihazımda HQ modunu açabiliyorum. Eski çeviriciyle açamıyordum.

Hocam o dönüştürücünün fiyatı ne öyle. Gerçekten çok pahalı. Hazır Type-c kablolu olanları yok muydu? SOnrasında siz ayrıca gerekirse sadece 3.5mm olan kablodan alırdınız. Ben ZNA modelini almıştım 3.5mm. SOnra Temu'da orijinal KZ Type-c kablosu buldum 160TL + Vergi fiyatıyla. Harika gerçekten. Siz dönüştürücüye neredeyse benim kulaklığım kadar para ödeyeceksiniz. BU üzücü. O nedenle direkt Type-c kablolu bir versiyonunu bulmaya çalışsanız çok iyi olur.

Bu arada aldığım Type-c kablo ile Samsung cihazımda HQ modunu açabiliyorum. Eski çeviriciyle açamıyordum.
Hocam o kulaklıktan tam performans almak için dac lazım özellikle telefonlar için. Dediğiniz gibi üzücü bir durum. Amazonda dönüştürücü 500tl falandı yine fena değil. Qoa Gimlet de kafama yattı dediğiniz gibi type-c çıkışlı olarak satıldığı için ama o da o kadar kaliteli bir ürün değil.

HOcam şöyle bir şey alın? Dah amantıklı değil mi? Hatta sepet limiti doldurmak için güzel bir taşıma çantasıyla belki hafızalı süngerli tıplardan da alabilirsiniz.

HOcam şöyle bir şey alın? Dah amantıklı değil mi? Hatta sepet limiti doldurmak için güzel bir taşıma çantasıyla belki hafızalı süngerli tıplardan da alabilirsiniz.

Hocam benim attığımdan daha kalitesiz bir DAC var içinde ama f/p açısından düşünülür tabii teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı