L.A. Noire Alınmaya Değer mi?

Eren_Deniz

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2018
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Biliyorsunuz yaz indirimlerinin son günlerindeyiz. Ben de son olarak bir oyun almayı düşünüyorum. Sizce L.A. Noire almalı mıyım? Fikirleriniz nedir? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Oyunlarda bir şeyleri arayıp, bulmaya çalışıyorsanız tavsiye ederim. Özellikle yüz mimikleri çok iyi oyunda. Güzel bir oyun alınabilir.
 
Dedektif olmak istiyorsanız bence iyi bir oyun ama çok tekrara bağlıyor gibi geldi bana. Tabi dedektifliğin ilginizi ne kadar çektiğine göre değişir. İnsanların yüzüne bakıp yalan söyleyip söylemediklerini anlamaya çalışıyorsunuz ve oyunun tamamı böyle özetlenebilir bence. Kötü anlamda söylemiyorum aslında. Oyun sürekli aynı şeyi yapıyor ama olaylar farklı olduğundan hissettirmiyor çoğu zaman. Fiyatını bilmiyorum ama ucuz ise düşünmeden alabilirsiniz.
 
Oyunu ben de çok merakla indirdim fakat mimikleri ve cinayet çözme haricinde bi yanı yok. Diyebilirsiniz oyunun amacı o ama ben oyundan daha çok şey beklerdim.
 
Ben severek oynadım, ama herkesin tarzı değil.
Aksiyon dolu bir oyun değil, yavaş bir ilerleyişi var. Dedektiflik oyunu olarak daha iyisine denk gelmedim. Dedektiflik olarak alternatif, Sherlock Holmes gösterilebilinir. Olaylar daha özel tabi ki sherlock holmes'ta. Ama LA noire daha geniş bir harita ve serbestlik sunuyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı