Lansman'dan önce iPhone 13 almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Merhaba,
Bu yaz telefonumu değiştirecektim ha şöyle ha böyle derken hala alamadım. iPhone 14'ün Amerika'da bile en az 200-300 dolar artacağı söyleniyor enflasyondan bizde daha da artar o zaman. Lansmandan önce artık baskıyı yapıp satın almak istiyorum sizce lansmanı bekleyeyim mi? Yoksa alayım mı?

Merhaba, 200$-300$ zam olayını ilk defa duyuyorum eğer böyle bir şey olursa çok büyük bir tepki görecektir Apple. Güvenilir kaynaklar ise sadece "Pro" modellerinin 100$ zamlanacağını söylüyorlar.

Son olarak ben iPhone 14'ü beklemenizi tavsiye ederim.

Merhaba, 200$-300$ zam olayını ilk defa duyuyorum eğer böyle bir şey olursa çok büyük bir tepki görecektir Apple. Güvenilir kaynaklar ise sadece "Pro" modellerinin 100$ zamlanacağını söylüyorlar.

Son olarak ben iPhone 14'ü beklemenizi tavsiye ederim.

Fiyatının 14 ile 3-4 bin arasında farkı olacağını düşünüyorum 13 ile ayrıca çok da büyük bir değişiklik geleceği söylenmiyor yine de bilmiyorum. 200-300 kadar dolar şeyini bir haber de okumuştum pek inandırıcı gelmedi ama yine de bir acaba oldum yani. Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.

Apple büyük ihtimal 5 veya 6 Eylül gibi zam yapacaktır.
iPhone 14 ise 26-27 bin TL civarında olacağını düşünüyorum. Düz 14 modelinin.

Lansman ile yapar bence ben yine de çok bekletmeyim birkaç güne alayım bence.Bu arada hangi renk kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı