Hayırlı geceler arkadaşlar, 3 gündür uzun uğraşlar sonucu CS:GO 4:3 yapamıyorum.
Oyunda 4:3 oldu gözüküyor ama 16:9 Çözünürlükte adamların kafaları ufak yani
format atıyorum, Windows 8.1 yapıyorum, format attıktan sonra oyuna giriyorum mükemmel 4:3 olmuş. Black barsız drop vs. var bilgisayarın güncellemelerini sonra ekran kartını güncelledim bütün güncellemeler tamam oyuna girdim 4:3 gözüküyor ama 16:9 çözünürlükte girmediğim Discord grubu 8.1 8 10 7 olmak üzere hepsinde de aynı sonucu aldım. 3 gündür düzenli format atıyorum ve sonuca ulaşamadım.
Laptop Lenovo Z50-70.
NVIDIA ve Intel ekran kartı var GeForce 840M.
Çözünürlükleri değiştirme.
Başlatma seçeneğine kod girme.
Cfg ile değiştirme.
3.parti yazılım ile değiştirme.
Büyük CS:GO Discord yardım gruplarına yazdım herhangi bir sonuç alamadım
oyun 4:3 oldu gözüküyor ama adamlar ufak görünüyor 16:9'daki gibi.
Allah rızası için sonuca ulaştırın beni yazmadığım forum kalmadı hayırlı geceler
şimdiden yardımlarınız için.
Oyunda 4:3 oldu gözüküyor ama 16:9 Çözünürlükte adamların kafaları ufak yani
format atıyorum, Windows 8.1 yapıyorum, format attıktan sonra oyuna giriyorum mükemmel 4:3 olmuş. Black barsız drop vs. var bilgisayarın güncellemelerini sonra ekran kartını güncelledim bütün güncellemeler tamam oyuna girdim 4:3 gözüküyor ama 16:9 çözünürlükte girmediğim Discord grubu 8.1 8 10 7 olmak üzere hepsinde de aynı sonucu aldım. 3 gündür düzenli format atıyorum ve sonuca ulaşamadım.
Laptop Lenovo Z50-70.
NVIDIA ve Intel ekran kartı var GeForce 840M.
Çözünürlükleri değiştirme.
Başlatma seçeneğine kod girme.
Cfg ile değiştirme.
3.parti yazılım ile değiştirme.
Büyük CS:GO Discord yardım gruplarına yazdım herhangi bir sonuç alamadım
oyun 4:3 oldu gözüküyor ama adamlar ufak görünüyor 16:9'daki gibi.
Allah rızası için sonuca ulaştırın beni yazmadığım forum kalmadı hayırlı geceler
Son düzenleyen: Moderatör: