Hocam bakarken çok farklı batarya kapasitelerine rastladım. Dediğiniz gibi 4400'de var, 2600'ü de gördüm. Bataryası çıkıyor zaten. Çıkarınca bir şey olmayacak ise kendiniz bataryanın arkasında yazan ile alsanız daha doğru olur. Verdiğiniz değerlere uygun bir batarya bulamadım ama model olarak çok fazla var.
Hocam bakarken çok farklı batarya kapasitelerine rastladım. Dediğiniz gibi 4400'de var, 2600'ü de gördüm. Bataryası çıkıyor zaten. Çıkarınca bir şey olmayacak ise kendiniz bataryanın arkasında yazan ile alsanız daha doğru olur. Verdiğiniz değerlere uygun bir batarya bulamadım ama model olarak çok fazla var.
Sizin bilgisayar beyaz mi yoksa siyah renk mi?4400 mAh link atabilir misin?
Anladım hocam.Bataryanın üstünde yazı yok.
Sizin bilgisayar beyaz mi yoksa siyah renk mi?
Anladım hocam.
Benim bulduğum siyah. Bir de beyaz olanları araştırırken, birkaç yoruma rast geldim ve 2200 mah olanları almışlar. Bilgisayar modelleri ise sizinki ile aynı idi. Onları görünce 2200 mah kesin sizinki olmalı.Beyaz.
Benim bulduğum siyah. Bir de beyaz olanları araştırırken, birkaç yoruma rast geldim ve 2200 mAh olanları almışlar. Bilgisayar modelleri ise sizinki ile aynı idi. Onları görünce 2200 mAh kesin sizinki olmalı.
14.8v 2200MAH pilinizdir.
Benim bulduğum siyah. Bir de beyaz olanları araştırırken, birkaç yoruma rast geldim ve 2200 mAh olanları almışlar. Bilgisayar modelleri ise sizinki ile aynı idi. Onları görünce 2200 mAh kesin sizinki olmalı.
14.8v 2200MAH pilinizdir.
Evet satıcı puanı yüksek ve Trendyol aracı firma. Batarya özellikleri de söylediğim gibi. Yine de satıcıya sorabilirsiniz %100 emin olmak için.![]()
İNFOSTAR Toshiba Satellite L50-b, L50-c Serisi Notebook Batarya Pil Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İNFOSTAR Toshiba Satellite L50-b, L50-c Serisi Notebook Batarya Pil Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.trendyol.com
Bu batarya olur mu? En ucuzu bu vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.