Laptop batarya mAh nasıl öğrenilir?

wzyben

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dizüstü bilgisayarıma yeni batarya alacağım şu an kullandığım bataryanın kaç mAh olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?

Hocam bakarken çok farklı batarya kapasitelerine rastladım. Dediğiniz gibi 4400'de var, 2600'ü de gördüm. Bataryası çıkıyor zaten. Çıkarınca bir şey olmayacak ise kendiniz bataryanın arkasında yazan ile alsanız daha doğru olur. Verdiğiniz değerlere uygun bir batarya bulamadım ama model olarak çok fazla var.

4400 mAh link atabilir misin?

Hocam bakarken çok farklı batarya kapasitelerine rastladım. Dediğiniz gibi 4400'de var, 2600'ü de gördüm. Bataryası çıkıyor zaten. Çıkarınca bir şey olmayacak ise kendiniz bataryanın arkasında yazan ile alsanız daha doğru olur. Verdiğiniz değerlere uygun bir batarya bulamadım ama model olarak çok fazla var.

Bataryanın üstünde yazı yok.

Benim bulduğum siyah. Bir de beyaz olanları araştırırken, birkaç yoruma rast geldim ve 2200 mAh olanları almışlar. Bilgisayar modelleri ise sizinki ile aynı idi. Onları görünce 2200 mAh kesin sizinki olmalı.

14.8v 2200MAH pilinizdir.

Teşekkürler.

Benim bulduğum siyah. Bir de beyaz olanları araştırırken, birkaç yoruma rast geldim ve 2200 mAh olanları almışlar. Bilgisayar modelleri ise sizinki ile aynı idi. Onları görünce 2200 mAh kesin sizinki olmalı.

14.8v 2200MAH pilinizdir.

Bu batarya olur mu? En ucuzu bu vardı.

Bu batarya olur mu? En ucuzu bu vardı.
Evet satıcı puanı yüksek ve Trendyol aracı firma. Batarya özellikleri de söylediğim gibi. Yine de satıcıya sorabilirsiniz %100 emin olmak için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı