Laptop bataryasız çalışmıyor

sfr11

Decapat
Daha fazla  
Laptopumu bataryasız şekilde kullanıyorum çünkü bataryayı taktığımda şarj gir çık yapıyor kendi kendine, bataryayı çıkartarak kullandığımda bu sorun çözülüyor ama bu seferde aniden bilgisayar kapanıyor.(Batarya varken kapanmıyor) sorunun ısınmayla alakası yok çünkü daha yeni termal macun değiştirdim ve soğutucu da kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopumu bataryasız şekilde kullanıyorum çünkü bataryayı taktığımda şarj gir çık yapıyor kendi kendine, bataryayı çıkartarak kullandığımda bu sorun çözülüyor ama bu sefer de aniden bilgisayar kapanıyor.(Batarya varken kapanmıyor) sorunun ısınmayla alakası yok çünkü daha yeni termal macun değiştirdim ve soğutucu da kullanıyorum.

Markası modeli vardır umarım.

Laptopumu bataryasız şekilde kullanıyorum çünkü bataryayı taktığımda şarj gir çık yapıyor kendi kendine, bataryayı çıkartarak kullandığımda bu sorun çözülüyor ama bu sefer de aniden bilgisayar kapanıyor.(batarya varken kapanmıyor) sorunun ısınmayla alakası yok çünkü daha yeni termal macun değiştirdim ve soğutucu da kullanıyorum.

Hocam marka nedir acaba cihazın.

Laptopumu bataryasız şekilde kullanıyorum çünkü bataryayı taktığımda şarj gir çık yapıyor kendi kendine, bataryayı çıkartarak kullandığımda bu sorun çözülüyor ama bu seferde aniden bilgisayar kapanıyor.(Batarya varken kapanmıyor) sorunun ısınmayla alakası yok çünkü daha yeni termal macun değiştirdim ve soğutucu da kullanıyorum.
Cihazınız batarya yokken şarjdan çıkarınca mı kapanıyor yoksa rastgele zamanlarda mı?

Hocam marka nedir acaba cihazın.
lenovo

Cihazınız batarya yokken şarjdan çıkarınca mı kapanıyor yoksa rastgele zamanlarda mı?
rastgele zamanlarda

Şarj adaptörü temassızlık yapıyor.
şarj adaptörü sipariş etsem çözülür mü yani

Şarj adaptörü temassızlık yapıyor.
HADRON Hd784/50 Usb Ibm Lenovo 20v 4.5a 7.9*5.0 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu satın alırsam çözülür mü

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı