Laptop bileşenleri nasıl test edilir?

• Konuyu başlatan Sanch
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 997
Evet güncelledim efendim.

Memtest86 yapıyorsun error bulursa direk iade. FurMark testi yapıyorsun test yapılırken mavi ekran çökme tarzı sorunlar olursa direk iade. Prime95 yapıyorsun test yaparken çökme mavi ekran sorunları olursa direk iade. CrystalDiskMark ile disk testi yap ve konuda paylaş.
Şimdi FurMark testi yaptım 1.5 dakika kadar. Yeterli mi bilmiyorum açıkçası. GPU yaklaşık 81 dereceleri gördü, fanlar en yüksek moddaydı.

@Jellyel7 Prime 95 testini kapattıktan sonra sistemim dondu ve Windows bir sorunla karşılaştı hatası verdikten sonra yeniden başladı. Testi kendim kapattıktan sonra bu mavi ekran sorunuyla karşılaştım.

Cinebench R23 Multicore testinde 16153 puan aldı, R7 8845HS.

Son düzenleme:
15 dakika açık kalsın. Ama bence islemcide sorun var bir daha dene sen yine de.
Şimdi yaklaşık 5 dakikalık mini bir test yaptım. Az önce çıkış yaparken uygulamayı direkt kapatma tuşuna basıp kapatmıştım ve sorun olmuştu. Şimdi ise test stop tuşu ile durdurup çıkış yaptım ve hiçbir sorun yok. 15 dakikalık testi de yapacağım. Bundan önce sorun aldığım testi 2. dakika sonunda kapatmıştım ve bu sorunla karşılaşmıştım.

Şimdi yaklaşık 5 dakikalık mini bir test yaptım. Az önce çıkış yaparken uygulamayı direkt kapatma tuşuna basıp kapatmıştım ve sorun olmuştu. Şimdi ise test stop tuşu ile durdurup çıkış yaptım ve hiçbir sorun yok. 15 dakikalık testi de yapacağım. Bundan önce sorun aldığım testi 2. dakika sonunda kapatmıştım ve bu sorunla karşılaşmıştım.
Minidump dosyani atabilir misin ? Minidump Dosyalarını Paylaşın

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı