Öyleyse harddiskine bir bad sector taraması yapmanı tavsiye ederim. 5 yılda harddiskin oldukça yıpranmış olabilir.
Peki harddiske o taramayı yapmam neler sağlayacak bana?
Öyleyse harddiskine bir bad sector taraması yapmanı tavsiye ederim. 5 yılda harddiskin oldukça yıpranmış olabilir.
Harddiskinizin durumunu size gösterecek. Bad sector sayısı çok fazla ise hardiskten kaynaklıdır. Bad sector taraması ile ilgili programlar ve açık kaynaklar internetten bulabilirsiniz. Yanılmıyorsam HD Tune programı en iyisi.Peki harddiske o taramayı yapmam neler sağlayacak bana?
Harddiskinizin durumunu size gösterecek. Bad sector sayısı çok fazla ise hardiskten kaynaklıdır. Bad sector taraması ile ilgili programlar ve açık kaynaklar internetten bulabilirsiniz. Yanılmıyorsam HD Tune programı en iyisi.
Taramayı yaptıktan sonra sonucu buraya resim olarak atarsan sorunun çözümünde yardımcı olmaya çalışırızÇok teşekkürler yorumlar için![]()
Taramayı yaptıktan sonra sonucu buraya resim olarak atarsan sorunun
çözümünde yardımcı olmaya çalışırız.
Tam olarak aynı bilgisayarı kullanıyorum. 2 sene önce falan benimki de çok ısınıyordu sonra temizledim, bu sene de termal macunu değiştirdim, şimdi hiç ısınma yok. Ama oynadığın oyuna da bağlı. Mesela BF3 oynadığım zaman bana da aynısı oluyor. Ama Bioshock Infinite, Borderlands 2 gibi oyunlarda sorun yok.
Artık eskidi bunlar, BF3 ve sonrasını kaldırmaması normal. Ekran kartın güncel değilse güncelle, işletim sistemini Windows 8.1 yap, yararı olacaktır. Tabii ki termal macunu da değiştir.
Ben de Lol oynuyorum ve yüksek çözünürlük, orta ayarlarda rahat oynanıyor. Yani 60 FPS almıyorum ama akıcı oynanıyor yine de. BF3'ü değişik ayarlar yaptıktan sonra 10 dk falan düzgün bir şekilde oynayabiliyorsun, sonra 5 FPS'ye düşüyor.İlk fırsatta yapacağım
Lol oynuyorum ve Civilazation V oynuyorum ve deli gibi kasıyor. BF3 açıyor mu bizim bilgisayarlarımız? En yakın zaman da temizleyeceğim![]()
Ben de Lol oynuyorum ve yüksek çözünürlük, orta ayarlarda rahat oynanıyor. Yani 60 FPS almıyorum ama akıcı oynanıyor yine de. BF3'ü değişik ayarlar yaptıktan sonra 10 dk falan düzgün bir şekilde oynayabiliyorsun, sonra 5 FPS'ye düşüyor.![]()
Kronik laptop sorunu. Fanını istediğin kadar temizli termal macununu yenile. Yine anı sorunla karşılacaksın. Sorun kullanıcıda değil kart üzerindekilerin kondansatör ve çiplerin belli performans çizelgesi vardır. Yıl performans endexli. Yeni bir ürün al ^^
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.