Muratgider44
Picopat
Merhaba arkadaşlar, ben Lenovo laptop kullanıcısıyım, bilgisayarı ilk aldığım da böyle bir problem yoktu fakat işlemcimin Turbo Boost özelliğini açıp kapatmak için ThrottleStop uygulamasını kullanıyordum çok fazla aç kapa yaptım test etmek için, ve sonra oyunda ani FPS düşüşleri yaşadım bir anda 170 200 iken 120 90 80 düşmeye başladı bende Alt Tab yaptıktan sonra düzeliyordu ama 30 saniye sonra gene FPS düşmeye başladı, bazen program açınca sıcaklık artıyor. Bilgili birisine sorduğumda sürekli Turbo'yu açıp kapatmak sisteme farklı tepkiler verdiriyor DDU ile sürücülerini silip tekrar yükle dedi.
Benim sorunum şu laptoplarda 2 tane ekran kartı bulunuyor birisi işlemcinin dahili kartı ve diğeri harici anakarta lehimli olan kart.
Bende 2 tane var MX130 ve Intel i51020u ekran kartları şimdi ben hangisini silip tekrar yükleyeceğim, Intel'in kartını silersem nereden tekrar yükleyebilirim?
-Ek olarak görev yöneticisinde birçok şey GPU 0 olarak gözüküyor yani işlemci ile çalışıyor onla da alakalı olabilir mi?
Benim sorunum şu laptoplarda 2 tane ekran kartı bulunuyor birisi işlemcinin dahili kartı ve diğeri harici anakarta lehimli olan kart.
Bende 2 tane var MX130 ve Intel i51020u ekran kartları şimdi ben hangisini silip tekrar yükleyeceğim, Intel'in kartını silersem nereden tekrar yükleyebilirim?
-Ek olarak görev yöneticisinde birçok şey GPU 0 olarak gözüküyor yani işlemci ile çalışıyor onla da alakalı olabilir mi?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: