Laptop için GTX 1650 vs RTX 3050

Sadece VRAM farkı değil performans farkıda var hem de fazla bir performans farkı ayrıca RAM'ler DDR5 ve 4800MHz ve bilinen kronik bir sorunu yok ama ekran sallanma gibi önemsiz bir sorunu varmış.
3050 Ti'a o paralar verilmez.

Hocam dediğim gibi yakın arkadaşımda GTX 1650 Ti var onunla biraz oynadım aynı oyunları performansı gayet iyiydi ve kendi bütçemde ASUS ROG serisi var 3050 veya 3050 Ti 16 GB RAM 1 TB R7 4800 işlemci var bir de kucağımda kullanmayacağım için ekran sallanma sorun değil.

Hocam dediğim gibi yakın arkadaşımda GTX 1650 Ti var onunla biraz oynadım aynı oyunları performansı gayet iyiydi ve kendi bütçemde ASUS ROG serisi var 3050 veya 3050 Ti 16 GB RAM 1 TB R7 4800 işlemci var bir de kucağımda kullanmayacağım için ekran sallanma sorun değil.

Valorant CS:GO gibi oyunları zaten performanslı oynatır çoğu laptop ileride bir oyun beğenirsiniz ama onunla oynayamazsınız VRAM'den dolayı bizzat kendim GTX 1650 kullanıyorum ve VRAM de sorun yaşıyorum çoğu oyunda ve daha performanslısını almak varken neden daha az performanslısını alıyorsunuz.
500 GB SSD dediğin 700 TL bir şey slotu yoksa 1TB alırsınız onlarda 1000 1200 TL gibi bir şey tamircide en fazla 300'e takar size daha ucuza daha performanslı bir laptop olur.

Valorant CS:GO gibi oyunları zaten performanslı oynatır çoğu laptop ileride bir oyun beğenirsiniz ama onunla oynayamazsınız VRAM'den dolayı bizzat kendim GTX 1650 kullanıyorum ve VRAM de sorun yaşıyorum çoğu oyunda ve daha performanslısını almak varken neden daha az performanslısını alıyorsunuz.

Hocam dediğim gibi 1 TB olduğunda HP Victus geride kalıyor ve sonradan uğraşamam.

Siz bilirsiniz attığınız laptoplar arasında 3050 Ti ASUS güzeldir onu alabilirsiniz ve Victus'un 3050 Ti modelini.
Bundan önce attığım mesajımı düzenledim bir daha okuyun lütfen.

Okudum hocam gerçekten sağ olun amacım ciddi şekilde oyun olsaydı yapardım ama saldım şu sıralar almışken hem uğraşamayacağım hem de ömürlük bir bilgisayar arıyorum o yüzden yeterli ileride de okul vs belki de yazılım programlama ile uğraşırım.

O zaman HP Victus 3050 Ti + 12500H + 1 TB attığım alınabilir hocam.

Hocam linkler karıştı zahmet olmazsa tekrar atar mısınız?

Okudum hocam gerçekten sağ olun amacım ciddi şekilde oyun olsaydı yapardım ama saldım şu sıralar almışken hem uğraşamayacağım hem de ömürlük bir bilgisayar arıyorum o yüzden yeterli ileride de okul vs belki de yazılım programlama ile uğraşırım.

Asus veya HP olanı alın geçin hocam.

Biraz zorluyor gibi oluyorum kusura bakmayın.
3050 Ti ömürlük değil maalesef VRAM'den dolayı bizde o yüzden 3060 öneriyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı