Laptop için RTX 2080 mi 3060 mı?

Ekran kartı 2080 max q yani düşük wattli, performansı düşük. Rtx 3060 max-p daha güçlü bir kart. Ancak cok ciddi bir fark yok aralarında. Rtx 2080s'nin +2gb vram avantaji var, uzun ömür açısından daha mantıklı geliyor bana.

2080'in stoğu bitmiş. 3060'a kaldık sanırım :).
Karar kıldığım modelin alüminyum destekli kauçuk kasa ve magnezyum kasa olarak iki farklı modeli mevcut. Hangisi tercih edilmeli?

Son düzenleme:
Forumda birçok bilgisayar konusu açtım, nihayet yarın almaya karar verdik. Son olarak danışmak istiyorum. Ekran kartı farkına karar veremedim.

Performans için 2080 Super yenilik için 3060 dynamic Boost var ama ben 2080 Super ile açamıyorum 😀

2080s Max-Q, 3060 Max-P'den daha mi performansli, hiç baktın mi test videolarina? Masaüstü işlemci değil bu mobil, ustelik Watt degeri kırpılmış. Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen.

Şaka mı yapıyorsunuz zaten bende de 2080 Super var ama Max Q modeli değil. Zaten masaüstünde de mobilde de 2080 Super 3060tan güçlü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı