Laptop Köşesi Kırıldı

Menteşede kanımca sorun, yuvası kırılmışsa ve parçalar duruyorsa yapıştırıcı ile yapıştır, kuruduktan sonra menteşeyi tak. Durmuyorsa Sunfix ile yeni yuva yap. Uğraşamam ya da hasar çok büyük, tamir edilecek gibi diyorsan internetten kırık parçayı bul yenisini sipariş et. Aldığınız ürüne bö deseniz servis kullanıcı hatası diyecek zaten, hiç yormayın kendinizi.
 
Son düzenleme:
Menteşe kırıldı galiba. Maalesef yapabileceğimiz fazla bir şey yok garantiye verin biraz yüksek bir mevla isterler maalesef geçmiş olsun.
 
Asus marka bir ürünü arkadaşım 2 ay önce menteşe kırığı sebebi ile garantiye gönderdi ve garanti karşıladı. Dediğim gibi bir darbe sonucu gerçekleşmediyse garanti karşılayacaktır. Servise göndermeden herhangi bir işlem yapma. Sen üzerinde oynarsan, kesin olarak garanti dışı kalır. Servise gönder, sen onaylamadan ücretli bir işlem yapmazlar zaten.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı