Selam. Monster Tulpar 7 v25.1 sahibiyim PC hocası adlı YouTube kanalının yayınladığı Şu sistem ilgimi çekti laptopumu satıp bu sistemi almam sizce ne kadar mantıklı ve eğer satarsam sizce ne kadar fiyat biçmeliyim.
Laptop almak mantıklı. Ama o gösterdiğiniz sistemi almak mantıksız.Selam. Monster Tulpar 7 v25.1 sahibiyim PC hocası adlı YouTube kanalının yayınladığı Şu sistem ilgimi çekti laptopumu satıp bu sistemi almam sizce ne kadar mantıklı ve eğer satarsam sizce ne kadar fiyat biçmeliyim.
Ama tabi şey de var. Siz oyun için mi iş için mi kullanacaksınız?Laptop almak mantıklı. Ama o gösterdiğiniz sistemi almak mantıksız.
Ya daha düşük ya da aşağı yukarı aynı performansı verir oyuna göre.Yani aynı fiyata alacağım hazır sistemde büyük bir fark olmayacağını mı söylüyorsunuz?
Hocam normalde olsa kesinlikle tavsiye ederim fakat bu laptopumu satıp o sistemi alırsan kesinlikle hata edersin.
Laptopunun satarsan ederi nedir veyahut sattığında tüm paranı yeni sisteme mi gömeceksin? Laptopu kontrol ettiğimde 29k sıfır fiyatı istersen sattığımda şu kadar eder gibisinden bir bütçe yaz sana sistem tavsiyesinde bulunayım.
1650 Ti veriyor aslında, masaüstü GTX 1650'den daha fazla çekirdeğe sahip olduğundan benzer performans gösteriyorlar, yani laptop ekran kartları aşırı düşük performans göstermiyorlar. Bugün gidip 3070 Max-Q laptop ve üzerinde bir şey alırsanız PS5'den daha güçlü olur.
Hocam ozaman önerim hazır kasalara yönel 20 k bi fiyata gaming.net incehesap vs bak kampanyalı kasalar oluyor kalan parayada monitör klavye ve maouse cözersin.23kya koymayı düşünüyorum ilana hepsiyle sistem alırım yüksek ihtimalle.
Evet ben frekansına bakmıştım, RX 570 ile denk oluyor neredeyse, 1.8 GHz hızında çalışırsa RX 480'e yetişebiliyor.Hatta minik bir ekleme GTX 1650 Ti masaüstü GTX 1650'den daha güçlüdür. Kendisi GTX1650 Super ile normal GTX 1650 arasındadır.
Evet ben frekansına bakmıştım, RX 570 ile denk oluyor neredeyse, 1.8 GHz hızında çalışırsa RX 480'e yetişebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.