Laptop Soğutucusunu Diş Macunu ile Güçlendirmek

SchytE

Hectopat
Daha fazla  
Elimde bir tane eli ayağı düzgün bir Laptop soğutucusu var daha yeni temizledim. Ama çok çabuk tozlanıyor ve soğutma başarılı olmuyor. Bende bunun için diş macununu alıp fanın altına ve üstüne sürüp kullansam fan Laptopu daha iyi soğutur mu? Biraz garip gelebilir ama telefonun ekranını temizlerken diş macunun kuruyup termal macun gibi hal aldığını gördüm sonra kafamda fırtına başladı. Bende yapmadan önce buraya soruyum dedim.

Bence tersi olur fanı ağırlaştırıp yavaş dönmesini sağlarsınız alakasız bir olay. Gerçi soruyu da tam anlamadım ama.. Fana mı süreceksiniz işlemci üzerine mi ?

Fanın üzerine sürüldüğü zaman ağırlık yapıp yavaşlatacağından yanayım, fakat termal macun gibi işlemci üzerine sürülürse kesinlikle fayda gösteriyor 5-6 derece düşüş gözlemlemiştim eski kasamda (Tabii bir de kullandığın macuna bağlı " kolgeyt " falan) :LOL::LOL::LOL: Termal macun varken neden bunu yapaysın?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı