Laptop termal macun önerisi

Mirzy

Decapat
Daha fazla  
Bu konuda çok yeniyim PC'yi açtım geçenlerde içi kuş (2 tane muhabbet kuşu olduğundan pisliği engelleyemiyorum) toz vardı. PC'de aşırı ısınma sorunum var normalde 78-80 derce yükte 99'a kadar çıkıyor ve fan deli gibi ses çıkartıyor. Sorularım şunlar 1- Laptopu açıp ben gibi biri (PC parçalarından aşırı anlamam ama tanırım) yapabilir mi? 2- Hangi tür termal macun tercih edilmeli? 3- Ucuza bulunan termal macunları kullansak bir sorun olur mu? 4- Termal macun değiştirmek ve fan temizlemek FPS'ye etki eder mi? 5- Laptop da oyun oynarken bazen sesten dolayı oyun birden bire siyah ekrana geçiyor. Ya da mavi veya turuncu hata ekranına atıyor. Bu sıcaklıktan dolayı mıdır? Cevaplarsanız sevinirim.

Linkini atarsanız kesin bir yorum yapabilirim. Eğer bahsettiğiniz model bu ise benim attığım ürün olan MX-4 daha iyi.

Linkini atarsanız kesin bir yorum yapabilirim. Eğer bahsettiğiniz model bu ise benim attığım ürün olan MX-4 daha iyi.

Evet bu hocam zaten emektar PC ahım şahım bir yatırımda yapmak istemiyorum.
@Mirzy şu üründen bahsediyorsunuz sanırım:
MX-4 varken pek bulaşılmaz termal iletkenliği düşük. Master maker Nano'nun fiyatı uçuk arkadaşın bütçesi belli. Gerçi MX-4'te bütçesine göre fazla :kararsız:

Çok yatırım yapmak istemiyorum hocam bu Cooler Master'ı alsam en azında düşürür mü PC normalde 80 derece yükte 99'a kadar çıkıyor.

Bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var.
"Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Macun R2" termal macun önerdiler ama hiç bir yerde bulamıyorum, bu kalitede ve bendeki işlemciye uygun bir termal macun önerirseniz çok sevinirim.

İşlemci: İntel Core İ5 6600K CPU 3500 GHz

"Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Macun R2" termal macun önerdiler ama hiç bir yerde bulamıyorum, bu kalitede ve bendeki işlemciye uygun bir termal macun önerirseniz çok sevinirim.

İşlemci: İntel Core İ5 6600K CPU 3500 GHz
Bütçenizi de belirterek yeni konu açın. Var olan konu altına başka bir soru sormak ceza sebebi.

"Cooler Master MasterGel maker nano elmas partiküllü macun r2" termal macun önerdiler ama hiçbir yerde bulamıyorum, bu kalitede ve bendeki işlemciye uygun bir termal macun önerirseniz çok sevinirim.

İşlemci: Intel Core i5 6600K CPU 3500 GHz.

Cooler Master HTK-002-U1-GP TERMAL MACUN BEYAZ | Trendyol ben bu ürünü aldım 1 kere kullandım yükte 98 dereceyi gören laptop şu an yükte 65 70 arasında (fazla yükte) ısıyı düşürdü ve hala tüpte 2 3 kullanımlık macun var iletkenlik 0.8W ama ben memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı