Dizüstü bilgisayarımda çift ekran kartı var. Birisi Intel HD 630, diğeri GTX 1050. Intel HD Graphics 630 ekran kartım hem 6 bit renk seçeneği ve yenileme hızının değişmemesi dolayısıyla varsayılan görüntüleme bağdaştırıcısını değiştirmek istiyorum fakat internette ne yazsam bulamadım. Ne BIOS'tan ne NVIDIA Denetim Masası'ndan. Lütfen şunun kolay yolu olmalı yardım edin.
Bunu değiştiremezsiniz. Hem değiştirseniz bile yenileme hızı artmaz. O ekran ile alakalı. Zaten oyun oynarken NVIDIA görüntüyü oluşturuyor.
Ya da laptopu söküp kabloyu hariciye bağlayacaksınız oluyorsa.
Dizüstü bilgisayarımda çift ekran kartı var. Birisi Intel HD 630, diğeri GTX 1050. Intel HD Graphics 630 ekran kartım hem 6 bit renk seçeneği ve yenileme hızının değişmemesi dolayısıyla varsayılan görüntüleme bağdaştırıcısını değiştirmek istiyorum fakat internette ne yazsam bulamadım. Ne BIOS'tan ne NVIDIA Denetim Masası'ndan. Lütfen şunun kolay yolu olmalı yardım edin.
Dizüstü bilgisayarlarda genelde Onboard ekran kartı kullanılır, bu da masaüstünde performansınızı düşürecektir. Çoğu insan da Onboard'ı kapatıp harici ekran kartını kullanmak isteyecektir. Ama internette o kadar araştırıp hiçbir şey bulamıyor genelde insanlar. Şimdi size bunu detaylı olarak...
Bunu değiştiremezsiniz. Hem değiştirseniz bile yenileme hızı artmaz. O ekran ile alakalı. Zaten oyun oynarken NVIDIA görüntüyü oluşturuyor.
Ya da laptopu söküp kabloyu hariciye bağlayacaksınız oluyorsa.
Hatta daha önce bende denemiştim. Öyle kalsın. Gerektiği zaman NVIDIA otomatik devreye giriyor zaten.
Yenileme hızını çözünürül düşürerek diğer masaüstü bigisayarımda arttrdı 75 Hz'ye, ve bazıözelliklerin açık olduğunu görebilitordum, ama bunu dizüstünde yapmaya çalıştığımda kilitli olduğu farkedebiliyorum, ve Intel HD Graphics'i devre dışı bırakıp PC'yi yeniden başlatınca yenileme hızı 64 oldu, ama değiştiremedim çünkü ekran kartına bağlı değil.