Laptop vs hazır sistem

MertSamed1441

Picopat
Katılım
28 Temmuz 2021
Mesajlar
118
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar BenQ Zowie'nin 240Hz monitörü elimde. Ben laptopu kasa olarak kullanmayı düşündüm RTX 3050'li. Yoksa hazır sistem mi almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne amaçla? Hayatında hiç seyahat edip kısa süreli kalıyor isen masasüstü. Ama yazın 2,3 aylığına bir yere gidiyor isen veya kışın en mantıklısı laptop.
 
Arkadaşlar BenQ Zowie'nin 240Hz monitörü elimde. Ben laptopu kasa olarak kullanmayı düşündüm RTX 3050'li. Yoksa hazır sistem mi almalıyım?

RTX 3050 ile sabit 240 FPS biraz zor CS:GO Valorant gibi oyunlarda bile 200 FPS civarı geziniyor kasa almak daha mantıklı tek çekirdek gücü masaüstü işlemcilerde çok daha fazla.
 
Bence test ederek karar vermeniz daha mantıklı olur. Şahsen 3050 ekran kartlı bir laptopum olsa kasa olarak kullanırdım eğer performans açısından sizi tatmin ederse kasa olarak kullanırsınız.
 
Ben taşıma kolaylığı olsun diye laptop derim,
Sen daha fazla performans versin diye dersin ki hazır sistem.
Kendi tercihim ben laptop alırım kafam rahat eder, masaüstü bilgisayar bana çok çağ dışı geliyor.
Benim kafa yaaa.
Laptopların bir de uzay makinesi görünümü varyaa...
 
Halla ülkemizdeki insanlar masaüstü&laptop kavramını halla bilmiyor yani kullanım amacını ben hafta sonları 2.eve gidip orada da oyun oynadığımdan laptop tercih ettim fakat hafta sonunu evde geçirseydim masaüatü alırdım bu kullanım amacı size bağlı durum.
 

Geri
Yukarı