Laptop vs Masaüstü Toplama PC

• Konuyu başlatan Krone
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.490

Krone

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
Merhaba, biliyorsunuz ki şu dönemde mining sebebi ile ekran kartı stoğu kalmayıp fiyatları uçuşa geçti, ben de yeni bir bilgisayar satın almayı planlıyorum. Şu dönemde Laptop mu mantıklı Masaüstü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten evdeyiz. Eğer Üni öğrencisiyseniz, taşınabilir bir aygıt yanınızda daha yararlı olacaktır. Ben masaüstü tarafındayım. Daha ucuza daha iyi şeyler toplanabiliyor. Laptop'a göre daha fazla modifikasyon yapılabiliyor. Aynı zamanda ekranları da daha geniş oluyor. Tabi bu kişiden kişiye değişebilecek bir şey. Laptop kullanıyorum ama elimde olsa masaüstüne geçerdim. Ama sizin pozisyonunuza da bağlı. Sonuçta hangi liseli öğrencinin bilgisayarını bir yere götürme ihtiyacı olmuştur? Belki bir veya iki. Ama dediğim gibi daha uzun süreler evdeyiz ve bunun için taşınabilir bir cihaz yerine masaüstü daha mantıklı geliyor bana.

Merhaba;

Bence taşınabilirlik önemli bir konu. Benim pek oyunla işim olmuyor iş ve günlük kullanım için macbook kullanıyorum. Geçen sene Half-Life ALYX çıktığında kendime ikinci el bir masaüstü pc aldım. Şimdi geriye dönüp keşke laptop alsaydım diyorum.

Geçen ay geforce now betasına katıldım. Eski macbook'umu bağladım salondaki TV'ye xbox koluyla tomb rider'ı bitirdim, rocket league falan oynadım. Çok keyifliydi. Şimdi bu rahatlıktan kalkıp arka odaya rahatsız masaya saatlerce tek başına gömülmektense bilgisayar laptop olsaydı kenarda köşede istediğim gibi takılırdım diyorum.

Taşınabilirlik açısından laptop almak daha mantıklı. Gaming laptop ve gaming masaüstü PC'ye aynı anda sahip olmuş birisi olarak söylüyorum. Laptop her zaman bir tık öne geçiyor. Çünkü bir işin olduğu zaman yanında getirip kullanabilirsin. İşim gereği çok fazla insanla dışarıda buluşuyorum ve laptop bana daha çok hitap ediyor. Oyun tarafında eve geldiğim zaman laptopun kapağını bile açmazdım ama masaüstü bilgisayarım olmasa bile eksikliğini hissetmem. Sizin ihtiyacınız bunu belirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı