Laptop Wi-Fi ağlarını görmüyor

Tr_temhA

Hectopat
Laptop uzun zamandır bozuktu. Anakartı değişti geldi. İnternete bağlamaya çalışıyorum ama Wi-Fi ağlarını görmüyor. Ethernet kablosu ile bağlanıyor. Aygıt yerinden sürümü güncelledim.

IMG-20240904-WA0004.jpg

IMG-20240904-WA0005.jpg

Hocam şu an yazdığım laptopta da bu sorunun aynısı vardı. Sarı Ethernet kabloları oluyor onları modeme bağlayarak internete bağlanın sonra kabloylu çıkarıp ağları tarayın gözükebilir. Eğer bu işe yaramazsa yeni bir Wi-Fi modülü almanızı tavsiye ederim.

Hocam şu an yazdığım laptopta da bu sorunun aynısı vardı. Sarı Ethernet kabloları oluyor onları modeme bağlayarak internete bağlanın sonra kabloylu çıkarıp ağları tarayın gözükebilir. Eğer bu işe yaramazsa yeni bir Wi-Fi modülü almanızı tavsiye ederim.

Ethernet'e bağlayınca sorun olmuyor çıkarınca tekrar kayboluyor.

Hocam eski bir laptopsa benim bildiğim o laptopun köşelerinde bir switch yada tuş olması lazım oradan açılıyor eğer yoksa wifi driverleri silinmiş olabilir lan kablosuyla internete bağlanıp yüklemeniz lazım

Gözükmüyosa silinmiştir ancak bir ihtimal daha var wifi bozulmuş olabilir onun içinde çok ucuza USB ile bağlanan wifi var ondan alabilirsiniz

Hocam dosyaları youtubede çekenler var oradan bakabilirsiniz burda anlatmam zor olur. Windows etkinleştirme Windows lisansıyla alakalı o interneti etkilemez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı