Laptopa çay döküldü

Bitmiş çayın dibinde kalan az kısmı laptopa döküldü, ağırlıklı olarak klavyeye döküldü, biraz da klavye ekran arasına, çok az ekrana geldi. Kuruladım sildim vs. ve şu anda tuşlar da çalışıyor, bilgisayar da. İleride sıkıntı olur mu?

Döküldüğü gibi sildiysen bir şey olmaz bence.
 
Çay dökülmesi maalesef kullanıcı hatası olarak geçer. Teknik servisler de zaten kullanıcı hatası bulalım da tamirden para alalım derdindeler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
tamamen kurumasını bekleyin. ondan sonra bilgisayarın çalışırsa sorun yok demektir. imkanın varsa kendin temizle. teknik servise gönderirsen de kullanıcı var denilerek garantisini iptal edeceklerdir zaten eğer varsa
 
Bilgisayar çalışırken döküldü zaten ve sonra kapamadım, şarja takılı değildi, hızlıca bilgisayarın ekranı aşağı bakacak şekile hafif çaprazlamasına getirerek büyük bir kısmını hemen döktüm. Peçeteyle, fırçayla sildim, çaydan yapış yapış olmasın diye ıslak mendille klavyeyi sildim vs. vs. Kısaca çalışmamalık bir durum olmadı hiç. Şimdi tuşları test ederken farkettiğim bir şey var, tüm tuşlar çalışıyor. Ama T tuşuna böyle basınca tam anlatamadığım bir şey oluyor. Basıyor, algılıyor ama basması garip. Sıkıntılı bir durum mu? İleride sorun çıkarır mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı