Laptopa çay döküldü

Ben telefonlar hakkında diyorum söyleyeceklerim laptopta çalışmaz.
Pirinç genel olarak suyu çeken bir tahıldır. Sadece telefonlarda değil, çoğu şeyde yarar. Garantiye yollamanın dışında tavsiye istiyor. İçerdeki çayı kurutmanın pek fazla yolu yok. Kurutma makinesi bileşenlere zarar verir. Özellikle şekerli çay içtiyse.
 
Klavyenin tamamı çıkmıyor fakat üstten tuşlar çıkabiliyormuş. Güç bela çıkartıp temizledim, hala eskisi gibi değil ama nispeten daha iyi. Ayırca oyunda da sıcaklıklarda bir anormallik yok.
Tuşları çıkardığımda farkettim ki sıvının anakarta girebileceği çok az yer var, hatta yok bile denebilir. İlk temas edilecek yer klavyenin ledleri ve onlarda da bir sorun yok.
O yüzden haftaya pazartesi sevise götürmeye karar verdim. Cihazın bana teslim tarihi tam olarak 5 eylül, haftaya pazartesi de 5 eylül. Belki garanti içi klavye değişimi yaparlar, daha önce bir led yanmıyor diye tüm üst tarafı değiştirdiler sağ olsunlar. Yapmazlarsa da en kötü komple klavye değişir diye tahmin ediyorum. Kısacası bana çıkacak masrafın en fazla 1000 TL olacağını tahmin ediyorum. Umarım yanılmam. Öneriler için teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı