Tunaw
Yoctopat
Hocam bilgisiyarı bi açın bi 10 dakika açık tutun bir sorun varsa desteğe iletinEvet dökülürken hemen sonra sildim ters çevirip kurutma makinesi ile kuruttum
Hocam bilgisiyarı bi açın bi 10 dakika açık tutun bir sorun varsa desteğe iletinEvet dökülürken hemen sonra sildim ters çevirip kurutma makinesi ile kuruttum
Hocam bilgisayarı bir açın bir 10 dakika açık tutun bir sorun varsa desteğe iletin.
Tuşlarda çalışmama gibi sorunlar var mıEvet herhalde
Normal konumda mi tutayım üçgen yada 90 derece ile mi dursun?Hocam bilgisiyarı bi açın bi 10 dakika açık tutun bir sorun varsa desteğe iletin
Yok , ışıklarda da sorun yok.Tuşlarda çalışmama gibi sorunlar var mı
Hocam peki açtım sorun olmadı 1 hafta içinde de sorun çıkmazsa sorun yok demek mi eğer çıkarsa Lenovo yetkili servisine mi göndermeliyim.
Normal konumda mi tutayım üçgen ya da 90 derece ile mi dursun?
Yok, ışıklarda da sorun yok.
Hocam birkaç gün kontrol edin eğer bir sorun görürseniz teknik servis götürün güvendiğiniz aslında çok beklemek iyi değil ama incelemek lazım birkaç gün.
Sorun olacağını düşünmüyorum o zaman.
Edin hocam sorun olcağını düşünmüyorum.Bir kaç gün sonra ışıklsrda yada tuşlarda çalışmama olursa klavyenin tümü değişiyor diye biliyorum aynısını yaşadımTamam hocam açtım tuşlar çalışıyor ışıklar yanıyor kullanmaya devam edeyimi.
Edin hocam sorun olacağını düşünmüyorum. Birkaç gün sonra ışıklsrda ya da tuşlarda çalışmama olursa klavyenin tümü değişiyor diye biliyorum aynısını yaşadım.
Hocam bunun için hemen servise gitmenin bir sebebi yok şuan laptop güzelmişİlk mesajda dediğim gibi, aynısını yaşadım.
İlk başta sıkıntı olmuyor ama sonradan bilgisayar kapanıyor, açılmıyor.
Servise baktırmanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.