Laptopa Dış Ekipmanlar Takılabilir mi?

Undertaker 15

Hectopat
Konu başlıkta ki gibi. Mesela güzel bir laptop alıp normal fare, bilgisayarlarımıza taktığımız klavye, hoparlör, ya da monitör falan takabilir miyiz? Umarım monitör ya da klavye takabiliyoruzdur. Ben laptop kullanmaktan pek haz alamıyorum. Ama laptop ile bilgisayarın arasında ki fiyat farkı fazla. Eğer yapılmıyorsa muhtemelen laptop almayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hepinize.

Takılıyor da abarttıktan sonra laptop olmasının bir anlamı kalmıyor.
Aslında laptopların fiyatları PC toplamaya göre biraz daha ucuz galiba. Tabii bende tam net bilmiyorum ama galiba laptop fiyatları daha ucuz. Bende madem daha az para ile bayağı oyun oynarım, o zaman neden laptopları PC gibi kullanmıyorum diye düşündüm. Yanlız bu ne kadar işe yarar bilmiyorum. Eğer dolar düşerse laptop işlerine hiç girmem ama mağlum Türkiye 2021 sümilasyonunda yaşıyoruz herşey pahalı :(
USB giriş yerlerinden klavye, mouse vb. gibi ekipmanlar HDMI kısmından ise monitör bağlayabilirsin. Bir de jak girişi var oradan da ses sitemini bağlarsın.
Anladım hocam sağolun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı