Laptopa ekstra ekran kartı nasıl takılır?

Merhaba, araştırmalarım sonucunda birkaç şey buldum ancak sizlere danışmak istedim, sorum şu:

Mining için kullanılan "PCI-e X1 X16 mining" gibi birkaç alet gördüm, ancak bunlar laptop içerisinden yani anakartından Wi-Fi soketine takılan aparatlar.

Bana lazım olan şey ise bunu laptop içinden değil de USB ile laptopa aktarmak. Bir aparat buldum USB-C ile bağlanıyor ancak fiyatı biraz pahalı.

Yardımcı olursanız ne mutlu bana :))

Bence çok gereksiz bir uğraş. O laptop ı satıp ucuz fiyatlı ikinci el bile olsa temiz ve iyi performanslı bir laptop almak çok daha mantıklı ayrıca o aparatı takınca çalışıp çalışmayacağı veya ne kadar verimli olacağı takcağınız kartın işlemcinizle darboğaz yapmayacağı büyük bir kumar onun için tavsiye etmem ya da eğer performanslı olsun gerekirse masaüstü olsun diyorsanız işiniz daha da kolay ikinci el çok iyi bir sistem dizebilirsiniz.

Bence çok gereksiz bir uğraş. O laptop ı satıp ucuz fiyatlı ikinci el bile olsa temiz ve iyi performanslı bir laptop almak çok daha mantıklı ayrıca o aparatı takınca çalışıp çalışmayacağı veya ne kadar verimli olacağı takcağınız kartın işlemcinizle darboğaz yapmayacağı büyük bir kumar onun için tavsiye etmem ya da eğer performanslı olsun gerekirse masaüstü olsun diyorsanız işiniz daha da kolay ikinci el çok iyi bir sistem dizebilirsiniz.
usta laptop bana beleş geldi istersen bi özelliklerine bak HP 255 G9 laptop ben o aparata 650w PSU ve RX570 takıcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı