1-Bir kart yardımıyla sürebilirsin.
2-Aseton iş görür.
3-Hayır, süremeye gerek yok.
4-Direk etkisini gösterir ama denemek için teste sokabilirsiniz.
5-Kıracak kadar değil ama sıkı olmasında fayda var.
1-Bir kart yardımıyla sürebilirsin.
2-Aseton iş görür.
3-Hayır, süremeye gerek yok.
4-Direk etkisini gösterir ama denemek için teste sokabilirsiniz.
5-Kıracak kadar değil ama sıkı olmasında fayda var.
Eski kredi kartı ile veya başka bir kart ile sürebilirsiniz. Kredi kartı gibi bir kart ile kazıyabilirsiniz. Eğer çıkmazsa çok olmayacak şekil de kolonya veya aseton kullanabilirsiniz. Termal macun değiştikten sonra etkisini gösterir ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Vidaları çok zorlamayın.
Sorularınızı cevaplayacak seviyede değilim.
Bilmiyorum eğer görmediysen technopatın yakın zamanda çektiği bir rehber bulunmakta
Ayrıca bende de Arctic MX-4 var. Bende sürme çubuğu çıkmıştı acaba 2019 edition mıydı aldığınız?
Macunu tam ortasına sürebilirsin fanı üzerine koyduğunda kendi yayılır.
Ben kolonya ve pamuk ya da peçete kullanıyorum sıkıntı olmadı.
Sürmene gerek yok.
Macun etkisini gösterir.
Vidayı sıkarken sık ama çok sıkma zaten anlarsın dönmez vida belli bir sıkmadan sonra. Boşa zorlama zarar verirsin.
Sorularınızı cevaplayacak seviyede değilim.
Bilmiyorum eğer görmediysen technopatın yakın zamanda çektiği bir rehber bulunmakta
Ayrıca bende de Arctic MX-4 var. Bende sürme çubuğu çıkmıştı acaba 2019 edition mıydı aldığınız?
Sadece 3 noktaya parmak basmak istedim @Awdiki zaten cevapları vermiş.
Bakır bloğa KESINLIKLE sürme
Macun sıcaklıkla oturur tam etkisini göstermesi için biraz beklemeli.
Vidaları çok sıkma, ufak bir güçle sık(2 parmakla tutar gibi) ve boşluğunu al yeterli olur.
Macunu tam ortasına sürebilirsin fanı üzerine koyduğunda kendi yayılır.
Ben kolonya ve pamuk ya da peçete kullanıyorum sıkıntı olmadı.
Sürmene gerek yok.
Macun etkisini gösterir.
Vidayı sıkarken sık ama çok sıkma zaten anlarsın dönmez vida belli bir sıkmadan sonra. Boşa zorlama zarar verirsin.
Arkadaşlar, hepinize tek tek yazamayacağım için hepinize buradan teşekkür ediyorum. Bir sorum daha var. Ben fanın vidasını gevşek bırakmıştım, öyle söylenmişti. Fanımdan sanki bir şey çarpıyormuş gibi ses geliyor. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?
Arkadaşlar, hepinize tek tek yazamayacağım için hepinize buradan teşekkür ediyorum. Bir sorum daha var. Ben fanın vidasını gevşek bırakmıştım, öyle söylenmişti. Fanımdan sanki bir şey çarpıyormuş gibi ses geliyor. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?