- Makaleler
- 1
Laptopuma yeni işlemci alıp taktım. Ancak güç tuşuna basdığım da ışıklar 1 saniye yanıyor ve kapanıyor. Bu neden olabilir?
Laptopun işlemcisini robotlar yardımıyla değiştiriyorlar siz nasıl yaptınız. işlemi dediğiniz Ram olmasınLaptopuma yeni işlemci alıp taktım. Ancak güç tuşuna basdığım da ışıklar 1 saniye yanıyor ve kapanıyor. Bu neden olabilir?
Laptopuma yeni işlemci alıp taktım. Ancak güç tuşuna basdığım da ışıklar 1 saniye yanıyor ve kapanıyor. Bu neden olabilir?
Acer Aspire 5745G. Adaptör orijinal. Önceki işlemci i7 620m, şimdi taktığım i7 740QMHangi laptopu kullanıyorsunuz? Adaptörünüz nedir? Önceki işlemcinizle yeni taktığınız işlemciyi yazar mısınız?
Bazı laptoplar da işlemci masaüstü bilgisayarlarda ki gibi değişebiliyor.Laptopun işlemcisini robotlar yardımıyla değiştiriyorlar siz nasıl yaptınız. işlemi dediğiniz Ram olmasın
Hangi işlemciyi söküp hangisini taktınız.
Muhtemelen yeni işlemciye güç yetersiz kalıyor.
Eski işlemcim de PGA988, yenisi de.İşlemci PGA yapıdaysa değiştirilebilir fakat adaptörün gücü konusun da sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Değil. İ7 620m 35, İ7 740QM 45 TDW tüketiyor.İşlemcilerin güç tüketimleri aynı mı?
QM'de sıkıntı çıkabileceğini söylediğimi hatırlıyorum hocam.Acer Aspire 5745G. Adaptör orijinal. Önceki işlemci i7 620m, şimdi taktığım i7 740QM.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.