- Makaleler
- 1
Laptopuma yeni işlemci alıp taktım. Ancak güç tuşuna basdığım da ışıklar 1 saniye yanıyor ve kapanıyor. Bu neden olabilir?
BIOS en güncel zatenO zaman cihazınız QM serisi işlemcileri desteklemiyor olabilir. BIOS tanımıyor olabilir yani. En son BIOS'a güncelleyip deneyin bir de.
O zaman hocam yapacak bir şey yok. İ7-620M demiştiniz. İ7-620M 35W ve sizin takmaya çalıştığınız işlemci ise 45W TDP değerine sahip. 35W TDP olan bir İ7 bakın. İ7-640M tercih edilebilir.BIOS en güncel zaten![]()
Hocam ama Acer Aspire 5745G'nin chipseti bütün 1.nesil işlemcileri destekliyor. Zira aynı model bilgisayara sahip birine işlemcisi ne diye sorduğum da İ7 740QM dedi. Benim bilgisayarım ile aynı. Hiç bir fark yok.@ExecutioneR_ Hocam zaten diğerlerinin fiziksel görünümlerinden farkı var İ7-740QM nin. Fotoğraflarını yüklüyorum. Çalışmasını ben de isterdim. Zira diğerlerine nazaran daha güçlü bir işlemci.
Şu an kullandığınız adaptörün değerlerini yazabilir misiniz?Daha güçlü bir adaptör alıp denesem mi ? İşe yarar mı ?
19V 4.74AŞu an kullandığınız adaptörün değerlerini yazabilir misiniz?
Allah allah. Benim adaptörüm de 19V ve 4.74A ve üstüne İ7-2670QM'i besliyor bu adaptör. Sizin taktığınız işlemciden çok daha güçlü bir işlemciyi besliyor o değerler. Adaptör ile alakalı olamaz.19V 4.74A
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.