Laptoplardaki ısınma sorunu genel mi?

Bütçe
35000
Laptoplarda genel bir ısınma sorunu var. Fakat MSI da Victus da iyi modeller. Düzenli bakım yapıldığında 80 derece üstünü kolay kolay görmezsiniz. He yine sorun olursa soğutucu stant kullanabilirsiniz. Birkaç derece oynatacaktır.

Victus'un soğutması da öyle aman aman iyi değil. Ortalama bir soğutması var.

Bu arada söyleyeyim daha iyi soğutmaya sahip laptoplar etrafı daha çok ısıtır ve işlemci kendini soğutma sınıra dayanana kadar belli bir yere kadar ayarlar o yüzden daha çok ısınır soğutma da iyi olursa hava daha çok ısınır.

Geçen arkadaşımın 10. nesil i5, 16 ram ve 1650Ti ekran kartlı Monster'ında gta5 gibi aşırı olmayan bir oyunu oynarken bile bilgisayar 5 dakika sonra 100 dereceye çıkıp uçak motoru gibi ses çıkarmaya başladı bu yüzden oyuncu laptoplarından soğudum. Monster'ın dandikliği yüzünden mi yoksa bütün oyuncu laptopları mı böyledir acaba? Ona göre MSI laptop ya da Victus laptop düşünüyorum aynı sıkıntı bunlarda da mevcut mudur?
Ben normal şartlarda 80 derecenin üzerini nadir görüyorum. Eğer hava sıcaklığı fazla ise 85'lerde dolanıyor, çok nadir 90'a çıkıyor. 100 derece bilgisayar için tehlikeli seviyeler.

Geçen arkadaşımın 10. nesil i5, 16 RAM ve 1650 Ti ekran kartlı Monster'ında GTA 5 gibi aşırı olmayan bir oyunu oynarken bile bilgisayar 5 dakika sonra 100 dereceye çıkıp uçak motoru gibi ses çıkarmaya başladı bu yüzden oyuncu laptoplarından soğudum. Monster'ın dandikliği yüzünden mi yoksa bütün oyuncu laptopları mı böyledir acaba? Ona göre MSI laptop ya da Victus laptop düşünüyorum aynı sıkıntı bunlarda da mevcut mudur?

Hocam Monster'de Abra serisinde avr Abra serisi kalitesiz fakat Tulpar serisi farklı Abra serisinden HP ASUS ve MSI kullanan arkadaşım var MSI DA 60 klık PC almazsanız her modelde ısınma var HP Victus kullanan birisinden ise ısınma sorunu duydum ASUS pek bilgim yok F serilerinde hata olduğunu duydum bende Tulpar var gayet memnnum ama Abra serilerine sakın bulaşmayın Tulpar alacaksanızda 35k civarı bütçe lazım.

Geçen arkadaşımın 10. nesil i5, 16 RAM ve 1650 Ti ekran kartlı Monster'ında GTA 5 gibi aşırı olmayan bir oyunu oynarken bile bilgisayar 5 dakika sonra 100 dereceye çıkıp uçak motoru gibi ses çıkarmaya başladı bu yüzden oyuncu laptoplarından soğudum. Monster'ın dandikliği yüzünden mi yoksa bütün oyuncu laptopları mı böyledir acaba? Ona göre MSI laptop ya da Victus laptop düşünüyorum aynı sıkıntı bunlarda da mevcut mudur?

Yani i5-4210U laptopta 80 dereceleri görmüş biri olarak genel olduğunu soyleyebilirm.

Hocam Monster'de Abra serisinde avr Abra serisi kalitesiz fakat Tulpar serisi farklı Abra serisinden HP ASUS ve MSI kullanan arkadaşım var MSI DA 60 klık PC almazsanız her modelde ısınma var HP Victus kullanan birisinden ise ısınma sorunu duydum ASUS pek bilgim yok F serilerinde hata olduğunu duydum bende Tulpar var gayet memnnum ama Abra serilerine sakın bulaşmayın Tulpar alacaksanızda 35k civarı bütçe lazım.

Tulpar'ların o paraları hak ettiğini düşünmüyorum onun yerine yeni kasa Acer Nitro'lar çok daha iyi soğutma sunuyor.

115 derece ve üzerinde fiziksel hasar meydana gelir çoğu laptopta.

115 dereceye hiçbir laptop çıkamaz.

Yani i5-4210U laptopta 80 dereceleri görmüş biri olarak genel olduğunu soyleyebilirm.

Öyle modellerde genel olarak tek fan kullanılıyor normaldir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı