Laptopta CPU 94 derece GPU 80 derece normal mi?

Hocam öncelikle öneriniz için teşekkürler bilgisayarın ilk aylarında işlemci yük altında en fazla 88 oluyordu tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.



Soğutucu kullanıyorum ama kalitesiz eski bir soğutucu daha çok yüksekte durması açısından kullanıyorum soğutucuyu yenileyebilirim teşekkürler.
Başka biri "servise götür bakımını yapsınlar" demiş, benim aklım niye gelmedi bilmiyorum ama daha önceden bunu yapmadıysanız ben de önerimi servise bırakmanızı öneririm. Ben DIY kafalı biriyim herhalde 😂

Çok sıcak acilen bakım yapılması gerekiyor.
Sigarayı acilen bırakman gerekiyoru hatırlattın.
 
Başka biri "servise götür bakımını yapsınlar" demiş, benim aklım niye gelmedi bilmiyorum ama daha önceden bunu yapmadıysanız ben de önerimi servise bırakmanızı öneririm. Ben dıy kafalı biriyim herhalde 😂

Sigarayı acilen bırakman gerekiyor hatırlattın.

Çok sıcak acilen bakım yapılması gerekiyor.

Teşekkürler hocam zaten garanti kapsamında aşırı ısınıyor diye göndersem hiç olmazsa bir macun değişip bakım yaparlar.

Mesaj yazıp yardımcı olan herkese teşekkürler bilgisayar garanti kapsamında olduğu için servise göndermeye karar verdim hiç olmazsa bir bakım yaparlar yardımcı olan hocalarıma tekrardan teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Bence yaz mevsimi için gayet normal. Oyun laptoplarındaki tecrübelerime göre gpu 85'in altında, CPU'nun ise 100'ü zorlaması yazın mümkün, çok da zararlı değil sıcak olsada, oyun laptopları yüksek sıcaklıkta çalışıyor genelde tam performans verirken.

İlk aldığınız zamana göre tozlanmış olabilir tabi sıcaklık artışı varsa.
 
Üstünden neredeyse 1 yıl geçti ama geçen hafta servise gönderdim sadece bakım yapmışlar CPU 65 70 derece civarında çalışıyor. Yardımcı olan herkese tekrardan teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı