Laptopta Güncellenmesi Gerekenler

Buğra Yanık

Hectopat
Laptobumda güncellenmesi gerek ve güncel kalması gereken programlar nelerdir ? Ekran kartımın sürücüsünü hep güncel tutuyorum. Ses kartımı bilemiyorum. Realtek'i nasıl güncelleyebilirim ? Her bilgisayarın Realtek güncellemesi farklı mıdır? Güncelleyince performans alabileceğim başka neler vardır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yönetisine gir ve soru işareti olan bir aygıt var mı diye bak. Bu arada yonga setini (chıpset) yükledin mi ? Soruyu yanlış gördüm, her şeyden önce Bıos güncellemesi yap. SSD kullanmıyorsan disk birleştir. ASC 6 PRO kur ve uzman kipinde otomatik onarma yap. Sistemin 1-2 açılıştan sonra hızlanacaktır.

Aygıt yönetisine gir ve soru işareti olan bir aygıt var mı diye bak. Bu arada yonga setini (chıpset) yükledin mi ? Soruyu yanlış gördüm, her şeyden önce Bıos güncellemesi yap. SSD kullanmıyorsan disk birleştir. ASC 6 PRO kur ve uzman kipinde otomatik onarma yap. Sistemin 1-2 açılıştan sonra hızlanacaktır.
Yonga setini (chıpset) yükledin mi ? Derken ben laptoba format attım böyle bir şey yüklemedim ama güncellemelerim full açık. Yüklemek gerekiyorsa link atar mısın ? i5 2450M.

Tamam da windows ingilizce. Ben yine de denemeye çalışacağım. Teşekkürler... Device maneger'dan baktığımda yanlış bakmıyorsam hiç soru işareti göremedim. Ama yonga seti falan hiçbir şey anlamadım desem. ;) Biraz yabancıyım bu konulara da. Kusura bakmayın. Ben nasıl güncelleyebilirim. Diskimi nasıl birleştirebilirim. C ve D olmak üzere iki tane sürücüm var. C 50 gb - D 650 gb nasıl birleştirebilirim? Uzman kipinden otomatik onarmayı nasıl yapacağım? Bu arada BİOS'u güncel sırada ne var? Bana rehber hazırlarmısın? :confused:
MSI GE620DX-802XTR Core i5-2450M 6GB 750GB GT635M 2GB 15.6" Full HD Dos Bu kadar bilgi yeterli mi?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı