mouns
Centipat
TeşekkürlerSenin anakartında 1 tane hard disk soketi var gibi gözüküyor. Böyle soket çoğaltıcı bir aparat var mı bilmiyorum ama sen en iyisi bir bilgiasırcıya sor o daha iyi bilir.
TeşekkürlerSenin anakartında 1 tane hard disk soketi var gibi gözüküyor. Böyle soket çoğaltıcı bir aparat var mı bilmiyorum ama sen en iyisi bir bilgiasırcıya sor o daha iyi bilir.
rica ederimTeşekkürler
Maalesef yok. Böyle bir durumda hard diski mi CD-ROM'a takmam lazım?
Bir yerde 12 ve 9 mm olarak ikiye ayrıldığını duymuştum Onu nereden öğrenebilir yada nasıl ölçebilirim?CD yuvasına hard disk takamzsın direk.
Hdd Ssd Kızak Caddy 9.5Mm Harddisk Bağlama Aparatı Fiyatları ve Özellikleri şunun gibi bir şey almak lazım.
Ayrıca bunu nasıl takabilirim bununla alakalı tavsiye edebileceğiniz video varmı?CD yuvasına hard disk takamzsın direk.
Hdd Ssd Kızak Caddy 9.5Mm Harddisk Bağlama Aparatı Fiyatları ve Özellikleri şunun gibi bir şey almak lazım.
Laptonunu atabilir misin? İnce ise 9, kalın ise 12 mm alman gerekir. Görünüşten bile anlaşılabilir.Bir yerde 12 ve 9 mm olarak ikiye ayrıldığını duymuştum Onu nereden öğrenebilir yada nasıl ölçebilirim?
Ayrıca bunu nasıl takabilirim bununla alakalı tavsiye edebileceğiniz video varmı?
Uğraşınız için teşekkürler sorunuma çözüm buldum.Laptonunu atabilir misin? İnce ise 9, kalın ise 12 mm alman gerekir. Görünüşten bile anlaşılabilir.
Eki Görüntüle 1701591
Bu eski tip. Genelde hepsi bu şekildeler. Kalın olarak sınıflandırılabilir.
Eki Görüntüle 1701592
Buna ince diyebiliriz. Sizin laptobun modeli neydi?
Nasıl çözdünüz? Çözümü yazmaz iseniz moderatörler uyarı verebilir.Uğraşınız için teşekkürler sorunuma çözüm buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.