Laptopta "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" hatası

west00nn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün bilgisayarda Windows Update vardı ve güncellemeye tıkladım ardından %80'lere geldiğinde bilgisayar resimdeki hatayı veriyor ve hep aynı hata. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Bilgisayarın içine giremiyorum girebilsem.

Dosya Ekleri

• IMG_9209.jpeg
    IMG_9209.jpeg
    117,2 KB · Görüntüleme: 34
O zaman tek seçenek kaldı. Diskinizde arıza var. Ben öyle düşünüyorum. Garantiniz varsa garantiye gönderin derim.

O zaman tek seçenek kaldı. Diskinizde arıza var. Ben öyle düşünüyorum. Garantiniz varsa garantiye gönderin derim.

Hocam bende donanımsal değil bilgisayarı neredeyse kullanmadım bile güncellemeyi yaptım bazı güncel Update'lerde sorun oluyordu bunda da oldu. Neden belleği görmüyor anlamış değişim. Windows indirme kısmına kadar gelmiştim bir şeyler yapa yapa sonra GPT'ye çevirirken formatı restrart istiyordu onu yaptık bir daha giremedim.

Hocam bende donanımsal değil bilgisayarı neredeyse kullanmadım bile güncellemeyi yaptım bazı güncel Update'lerde sorun oluyordu bunda da oldu. Neden belleği görmüyor anlamış değişim. Windows indirme kısmına kadar gelmiştim bir şeyler yapa yapa sonra GPT'ye çevirirken formatı restrart istiyordu onu yaptık bir daha giremedim.

Format tam atılmamış o zaman. Bu da sürekli mavi ekran yemenize makul bir sebep. Napın ne edin temiz bir format atmaya çalışın. Olmazsa uzman birinden yardım alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı