Laptopun içini açmak zor mudur?

• Konuyu başlatan raxee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 643
Artık YouTube'da her şey var. Marka ve modelini yazdığında birçoğunun açılış videosu bulunuyor. Malzeme olarak ufak tornavidalar yeterli oluyor.

Evinde tornavidası olmayanlar için küçük bıçaklar da alternatif olabilir. Ben bıçakla açıyorum genelde. Tabii küçük olması önemli çünkü ucu ne kadar sivri olursa olsun o içeri doğru gömülü vidaya ulaşırken kasayı çizme gibi bir durum var.

Evinde tornavidası olmayanlar için küçük bıçaklar da alternatif olabilir. Ben bıçakla açıyorum genelde. Tabii küçük olması önemli çünkü ucu ne kadar sivri olursa olsun o içeri doğru gömülü vidaya ulaşırken kasayı çizme gibi bir durum var.
Bazı laptoplar özel vidalı oluyor. Acer için T6 tornavida gerekli mesela.

Merhaba, şu an lanet bir sorunla uğraşıyorum. Laptopumun arka kısmını kendim açma gibi bir şansım var mı? Yoksa bu uzmanlık isteyen bir iş mi? Yani uzmanlık isteyen bir iş mi derken tek başıma açarsam bir terslik olur mu diye.
Laptop marka modelin nedir, uğraştığın lanet sorun nedir?

Açabilirsin aletlerin varsa, biraz sağduyuluysan*, yeterince nazik, dikkatli olursan.

*Mesela prize takılıyken açmamak çoğunluğun tercih ettiği sağduyulu bir harekettir elektirikli her nesnede. Ayrıca toplarken parça arttıracak kadar uzman olduğuna inanıyor bazen insanlar.

Ben tornavidayla da çizdim :) T serisi ince uçla açayım derken baya bir çizik attım emektara

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı