Artık YouTube'da her şey var. Marka ve modelini yazdığında birçoğunun açılış videosu bulunuyor. Malzeme olarak ufak tornavidalar yeterli oluyor.
Bazı laptoplar özel vidalı oluyor. Acer için T6 tornavida gerekli mesela.Evinde tornavidası olmayanlar için küçük bıçaklar da alternatif olabilir. Ben bıçakla açıyorum genelde. Tabii küçük olması önemli çünkü ucu ne kadar sivri olursa olsun o içeri doğru gömülü vidaya ulaşırken kasayı çizme gibi bir durum var.
Bazı laptoplar özel vidalı oluyor. Acer için T6 tornavida gerekli mesela.
Laptop marka modelin nedir, uğraştığın lanet sorun nedir?Merhaba, şu an lanet bir sorunla uğraşıyorum. Laptopumun arka kısmını kendim açma gibi bir şansım var mı? Yoksa bu uzmanlık isteyen bir iş mi? Yani uzmanlık isteyen bir iş mi derken tek başıma açarsam bir terslik olur mu diye.
Ben tornavidayla da çizdimEvinde tornavidası olmayanlar için küçük bıçaklar da alternatif olabilir. Ben bıçakla açıyorum genelde. Tabii küçük olması önemli çünkü ucu ne kadar sivri olursa olsun o içeri doğru gömülü vidaya ulaşırken kasayı çizme gibi bir durum var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.