İnceleme Lastvoice BM800 Mikrofon

Phantom Power olan seti ile alınır. 470 TL'ye geliyor. Kullanıyorum, memnunum.

Ben kesinlikle alınabilir olduğunu düşünüyorum, hatta sizin için bir kazanç filtreli video kaydettim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle video için teşekkür ediyorum hocam, ses gerçekten fiyatının üstünde bir kalite veriyor. Voicemeter ile vesaire bir programla kazanç arttırmayı bulabilirsem, mikrofonu alacağım. Teşekkürler.

Phantom Power ile satanlar internette baktığım kadarı ile 500 TL'ye kadar çıkıyor fiyatı ki Phantom powersızda ses kalitesi güzel olmuyor Phantom lazım ama Phantom Power + BM800 alınacağına Fifine K669 kat kat daha iyi bir tercih ki eskiden 300TL'lerde satılıyordu son zamanlarda yükseldi.

Öncelikle mikrofonunuz hayırlı olsun.

Arkadaşlar kaçırdığınız bir nokta var phantom power eğer ki bilgisayarınızın ses kartı iyi ise işe yarar aklınızda bulunsun videosunu atacağım abimizde aynı şeyi diyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel inceleme bu arada ama ben şansımı Voce LGT240'dan yana kullanacağım ama önce para biriktirmem lazım mikrofonu aldıktan sonra ses kartı olayını nasıl hallederim bilmiyorum.

Tekrardan hayırlı olsun milli mikrofonumuz BM800 (araştırırsanız 100 liraya bile bulabilirsiniz)

Yakın bir tarihte bende Phantom power'lı bir şekilde almayı düşünüyorum inceleme için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…