Sadece 2 hareketmi yapıyorsun ve kaç dakika dinleniyorsun?2X ağırlıklı barfiks ve 1X row yapıyorum ama sanki dinlenememeye başladım.
Dikey çekişi 1'e indirip devam mı etmeliyim yoksa 2 setin birini izole olarak lat pulldown mu yapmalıyım karar veremedim.
Evet 2 hareket ama haftada 3 gün upper yapıyorum. Dinlenme 3 dakika geneldeSadece 2 hareketmi yapıyorsun ve kaç dakika dinleniyorsun?
Evet 2 hareket ama haftada 3 gün upper yapıyorum. Dinlenme 3 dakika genelde.
Zaten öyleydi ama bu şekilde yine tükenişe yakın çalişarak daha verim aldım.spordaki tecrüben ne düzeyde bilmiyorum ancak set sayıları enazında tükenişe yakın olacak şekilde 3x e çekip haftalık antrenmanlarının arasındaki dinlenme süresini 72 saate çıkarmayı deneyebilirsin
Muhtemelen set sayısından dolayı iyileşeniyor kas. 2'ye düşüreceğim.Beslenmede biraz karbonhidrat alımını arttırın hocam. Sırt hareketlerini programın başına koyun. Hala (ciddili) bitkin hissediyorsanız program değişmenizi öneririm.
O yüzden setler ve tekrarlar az zate.bence haftada 3 upper fazla ben yapsam iyileşebileceğimi sanmıyorum performans düşer
2'ye düşürmek daha iyi olur evet. Haftada 3 kere 3 set toparlanmanın üst limiti zaten bu da herkes için uygun değil.Zaten öyleydi ama bu şekilde yine tükenişe yakın çalişarak daha verim aldım.
Muhtemelen set sayısından dolayı iyileşeniyor kas. 2'ye düşüreceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.