League of Legends 3. parti yazılım perma ban

Pika2000

Kilopat
Katılım
12 Ağustos 2018
Mesajlar
548
Hiçbir 3. parti yazılım kullanmadım ama bugün perma ban yediğimi öğrendim. Az önce bilet gönderdim ama neden ban yediğim hakkında hiçbir bilgim yok. Kullanmadığıma %100 eminim :(
 

Dosya Ekleri

  • ban.PNG
    ban.PNG
    31,9 KB · Görüntüleme: 952
Hayır S3 veya S4 de açtığım bir hesap. İnternet kafede yıllar önce birkaç oyun oynamıştım kuzenlerimle. Hayır lolskin yok. Ve oyun geçmişimi kontrol ettim. Kog'Maw oynayan birisi bile değilim ve hesabımın çalınmış olabileceğini ve bilerek 3. parti yazılımla banlatmak amacıyla oynanmış olabileceğimi düşünüyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 1.PNG
    1.PNG
    605,7 KB · Görüntüleme: 548
Hayır s3 veya s4 de açtığım bir hesap. internet kafede yıllar önce bi kaç oyun oynamıştım kuzenlerimle. Hayır lolskin yok. Ve oyun geçmişimi kontrol ettim. Kog'Maw oynayan birisi bile değilim ve hesabım çalınmış ve bilerek 3. parti yazılımla banlatmak amacıyla oynanmış olabileceğimi düşünüyorum.
Ticket ile yardımcı olabilirler belki. Farklı bir İP adresi oynamış sonuçta.
 
Dediğim gibi muhtemelen hesabım çalınmış. Yani kullanan ben değilim çalan kişi/kişiler :(
daha bugün oynamışlar oyunu ve bugün de banlanmış.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı