League of Legends bağımlısı mısınız?

Öncelikle merhaba arkadaşlar :) ben League of Legends oynamadan önce şöyle diyordum ya millet nasıl çok seviyor bu oyunu sadece bir savaş oyunu diyordum :D oynayınca tam bağımlısı değil ama oynamadığım bir günüm olmadığını fark ettim :D siz League of Legends bağımlısı mısınız? :)

Eki Görüntüle 633691

Oynuyorum ama bağımlısı değilim tabii mesela benim kız arıcak hemen kapatırım oyunu yanı o kadar bağımlılık değeri yok bende.
 
Valorant'ta özel güçler falan olmasa herhalde ben de Valorant oynardım; ama bu tarz cicili bicili şeyler bana göre değil :D. Oynayana saygı duyarım.
VALORANT'ı LoL'un yapımcıları yaptığı için öyle güçler falan var bence cicili bicili bir oyun değil ama beni yanlış anlama :D
 
Bağımlısıydım bu oyunun ama ta ki bugüne kadar. Eğlence moduna girdim (merkez baskınıydı sanırsam ismi) yeni gelen hero olan Yone'yi deniyorum. İlk maçlarım olduğu için haliyle skorum biraz kötü hani çok değil de biraz kötü. Bir de ne göreyim her zamanki gibi herkes birbirinin anasına (eğlence modunda bu arada) sövüyor. Ara sıra Allah'a sövenler de geliyor. Benim de sabrım yavaş yavaş tükenmeye başladı daha sonra ben bi' normal oyun girdim orta koridorda Zed vardı karşımda ben de Yone oynuyordum. Psikolojim bozulduğu için o maç iyi oynayamadım, karşımdaki Zed beni ezdi ve skorum 1/5 oldu (1 öldürme 5 ölme yani kötü bir skor) ben de daha oyunun 10. dakikasında Alt + F4 çektim bilgisayarı da kapadım ve Technopat'ta LoL konularını arattım karşıma bu konu çıktı ben de buraya yazayım dedim. S7'den beri oynuyorum S10 oldu yani 3 yıldır oynadım ve Ligim maks. Plat 3 oldu ama sonrasında Plat 4'e düştüm ve Plat'da takılı bir şekilde kaldım. Ama artık bunların hiçbir önemi yok çünkü bu oyunun benim akıl sağlığımı bozduğu için artık bırakma kararı aldım ve daha ilk günden mutluyum. Artık Valorant, CS:GO falan oynarım. İşin güzel kısmı da diğer LoL bağımlıları gibi oyuna yüksek miktar para yatırmamam. Sadece 50 lira yatırdım. Yakında unutulur gider zaten bence oyun, arkadaşlar eğer sizin de bu oyun yüzünden akıl sağlığınız bozulduysa hiç çekinmeden silin bence oyunu, insan keyif aldığı oyunu oynar değil mi?
 
Son düzenleme:
Kendimi kaptırmaktan korktum. Çünkü seslendirmeleri ve grafikleri beni çok etkiliyor 😚

Seslendirme kalitelidir ama kimin umrunda çoğu kişi tüm sesleri kapatıp oynuyor ben dahil öğrenince bırakamıyorsun öyle söyleyim kendini meşgul edecek başka bir şeyin yoksa ben sınava hazırlandığım sene bırakmıştım sınav bitince geri başladım.
 

Geri
Yukarı