League of Legends Ekran Çizgi Sorunu

Katılım
5 Ağustos 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Samsung R522 model dizüstü bilgisayara sahibim. League of Legends oyununu oynarken ekranımda çizgiler çıkıyor bilgisayar donuyordu. Yazılımsal olarak her şeyi yaptım çözüm bulamadım. Bu oyun dışında Dota 2 ve The Elder Scroll:Skyrim oyunlarını sorunsuz oynuyordum. Bir yıl bu sorun devam etti çözüm bulamadım.

Geçen hafta Windows 10 kurulumu yaptım. League of Legends kurdum. Oyuna girmemle aynı sorunu yaşamam bir oldu. Bu kez bilgisayar açılıştan itibaren dikey çizgilerle, piksel bozukluklarla görüntü vermeye başladı.

Defalarca format attım zoraki Windows 7 kurdum. Dikey çizgi sorununu araştırdığımda GPU ile lehimlerin temassızlık sorunu olabileceğini düşünerek; ATİ Mobility Radeon HD4650 kartımı çakmakla iki dakika boyunca ısıttım.

Termal macunu sürüp, montajı tamamlayıp bilgisayarı açtığımda görüntü düzeldi ve görüntü performansım arttı. Şuan hiç bir problemim yok ve çok memnunum.

Fakat alışmış kudurmuştan beter derler ya; hala League of Legends kurup denemek istiyorum. Benim için takıntı oldu o sorun ve düzelip düzelmeyeceğini merak ediyorum.

Oyunu kurmam dahilinde eski problemi yaşar mıyım? Herhangi bir tavsiyeniz bu aşamada benim için gerçekten çok kıymetli olacaktır.

Saygılarımla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı