League Of Legends için uygun fiyatlı bilgisayar

metnardc

Hectopat
Katılım
1 Mart 2015
Mesajlar
35
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle Merhaba!
Ben bilgisayarı neredeyse sadece League Of Legends oynamak için kullanıyorum. Şu an Laptop ile oynuyorum ve anlık FPS'im çok düşüyor. (Örneğin Takım Savaşlarında). Benim ise amacım FPS konusunda sıkıtnı yaratmayacak uygun bütçeli bir bilgisayar toplamak. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sisteme göz atabilirsin:

APU Oyun
AnakartASUS A68HM-K
İşlemciAMD A10-7870K
Bellek8 GB HyperX Beast Kit – KHX24C11T3K2/8X
Ekran KartıDahili R7 GPU
DepolamaSeagate 3.5″ 1TB Barracuda
KasaCooler Master Elite K280
Güç KaynağıKasaya dahil 500W
MonitörViewsonic 23″ VA2349s
Fiyat (KDV Dahil)1799 TL
[TBODY] [/TBODY]

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@Recep Baltaş Öneriniz için teşekkür ederim fakat monitör ihtiyacım olmadığından dolayı ben böyle bir sistem topladım sizlerinde görüşünü almak isterim .
 

Dosya Ekleri

  • capture-20150816-195029.png
    capture-20150816-195029.png
    33,4 KB · Görüntüleme: 381
@metnardc Apu tarzında işlemcinin içinde olacak harici ekran kartına ihtiyaç duymak istemiyorsan; Recep abinin topladığı sistem gayyet mükkemmel. Ancak birazcık daha bir bütçe yaklaşık 200tl civarında bir paranız varsa, 120gb ssd işinizi görür.
 
SSD sizce LOL için çok önemlimi ? Ben açıkçası APU sistemde aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum bi süre oynadıktan sonra ısınmayla beraber FPS düşmesi yada takılmalar çünkü benim bilgisarım (Laptop) ilk açtığımda 125 fps başlıyor zaten biliyosunuzdur oyunlar baya uzun 2. oyun ortalarında kasmalar takılmalar fps düşüklüğü başlıyor.Sizce APU sistemde aynı sıkıntı olur mu ? @Sefa Yıldırım
 
@Recep Baltaş Öneriniz için teşekkür ederim fakat monitör ihtiyacım olmadığından dolayı ben böyle bir sistem topladım sizlerinde görüşünü almak isterim .

Topladığınız sistem gayet güzel olmuş, o sistemle sadece Lol değil üst düzey oyunları da akıcı bir şekilde oynarsınız. Ayrıca ssd şart değil ama alırsanız Windows işlemlerinde hızı fark edersiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı